Canon'dan yapılan açıklamaya göre, Canon'un Doğu ve Merkez Avrupa'da yer alan 17 ülkedeki iş ortakları ile şirketin Avrupa ve Japonya'daki yönetim merkezinden üst düzey yöneticilerini bir araya getiren geleneksel Spectacolor etkinliği, bu yıl 16-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Açıklmada, dünya genelinde sektörün ileri gelenleri, son kullanıcılar ve çok sayıda katılımcının ağırlanacağı etkinlik kapsamında, Canon'un profesyonel baskı piyasası için devrim niteliği taşıyan yeni ürünü imagePress C7000VP'nin de Orta ve Doğu Avrupa bölge lansmanının yapılacağı bildirildi.


Geçtiğimiz yıl Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde yapılan Spectacolor etkinliğine, bu yıl Canon'un Türkiye pazarına verdiği büyük önemin bir göstergesi olarak Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Genel Müdürü Dr. Leopold Hauer ve Canon Avrupa üst düzey yönetiminin de katılacağı kaydedildi.


Toplantının, Profesyonel Baskı ve Geniş Formatlı Baskı konusunda Canon yaklaşımlarının aktarılacağı, baskı ve görüntü teknolojilerinin bugünü ve yarını hakkında bilgi alışverişinde bulunulacağı bir platform olacağı belirtilen açıklamada, Canon yöneticilerinin, 16-17 Ekim'de The Ritz Carlton otelinde Orta ve Doğu Avrupa bölgesinden katılacak yabancı müşteri ve bayilere bilgilendirme ve sunum yapacağı, 18 Ekim'de de Türk basını, bayi ve son kullanıcıları ile buluşarak, Canon'un en son teknoloji ürünleri ve yeni Türkiye yapılanması hakkında açıklamalarda bulunacağı kaydedildi.