Yolcularımız; Adana, Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Bodrum ve Antalya seferlerimizin yanı sıra, Türkiye'nin diğer kentlerine de İZair konforu ve rahatlığıyla uçmak istediklerini devamlı olarak bize iletiyor" diye konuştu. Yolcu talepleri ve fizibiliteler doğrultusunda yeni hatları belirlediklerini kaydeden Demirtaş, konuşmasını şöyle devam ettirdi:
" Haftanın 3 günü, İzmir, Van, Trabzon, Samsun ve Gaziantep arasında karşılıklı seferlerimiz olacak. Haftanın 2 günüyse yine Erzurum-İzmir arasında karşılıklı seferlerimiz başlayacak. Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini de yine İZair birbirine bağlıyor. Trabzon-Adana arasında, haftanın 2 günü İZair uçuşları olacak. Yeni seferlerimizle Türkiye'nin dört bir yanını birbirine bağlamış oluyoruz. Bu seferlerle, İzmir'den artık Türkiye'nin her yerine ulaşmak çok daha kolay, çok daha hızlı olacak."
İZair'in hızlı bir büyüme trendinde olduğunu kaydeden Demirtaş, yeni seferlerin yanı sıra, uçak filosunun genişletilmesi için yürütülen çalışmaların da son aşamaya geldiğini söyledi.