Üzerinde 24 bin YTL fiyat bulunan çantanın satılıp satılmayacağı merak ediliyordu. Ancak çantanın, daha ikinci gün satın alındığını öğrenilmişti. Çantayı satın alan kadının adı sır gibi saklanıyordu. Açılışın ikinci gününde çantayı alan ve o gün toplam 78 bin YTL'lik alışveriş yapan kişinin Deniz Akkaya olduğu ortaya çıktı.

Yöneticiler Sattı

Deniz Akkaya mağazanın açılışının ikinci gününde, Harvey Nichols'ın müşterilerine özel hizmet verdiği 'Personal Shopping' adlı bölümünden alışveriş yaptı. Kişiye özel olarak tasarlanan 'Personal Shopping' bölümünde Akkaya'ya timsah derisinden yapılan çantayı bizzat mağaza yöneticilerinin sattığı öğrenildi. Çantanın satıldığı günden bugüne kadar özel müşterinin adı bir sır gibi saklanıyordu.

Ünlülerin Gözdesi

Harvey Nichols'ın, müşterilerine özel hizmet verdiği 'Personal Shopping' adlı bölümüne ünlüler büyük ilgi gösteriyor. Kişiye özel alışveriş için tasarlanan Personal Shopping bölümünün müdavimleri arasında Hülya Avşar, Sibel Can, Kaya Çilingiroğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. İçinde duş, bar ve özel asistanın bulunduğu 'Personal Shopping' hizmetinden yararlanmak için randevu almak gerekiyor.

Jeepi soyuldu

Bir jeepi yanan, diğerini bir reklam tabelasına çarpan manken Deniz Akkaya'nın yeni aldığı jeepi de Etiler'de soyuldu.

Pişşti Programının çekimi için saat 19.00 sıralarında Etiler'e giden Deniz Akkaya, yeni satın aldığı 34 G 3919 plakalı Audi marka jeepini Zeytinoğlu Caddesine park etti. Bir süre sonra jeepin arka camını kıran hırsızlar Akkaya'nın aralarında pırlanta yüzüğünün de bulunduğu 10 bin YTL'lik takılarını ve kamerasını alarak kayıplara karıştı. Eşyalarının çalındığını anlayan Akkaya, Levent Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Polisler, jeepte parmak izi incelemesi yaptı.