Paris Hilton ile yaptığı çılgınlıklardan endişeli. Paris'in kızını yoldan çıkardığını düşünen anne, Britney'e Şükran Günü'nde eve dönmesi için çağrıda bulundu.

Britney Spears, Kevin Federline'den ayrıldıktan sonra çılgın gece hayatıyla uzun süredir medyanın gündeminden düşmüyor. Dergiler, gazeteler ve televizyon kanallarında iki çocuk annesi genç şarkıcının çılgınlıkları artık rutin haber olarak dönüyor. Britney'in Paris Hilton ile son dönemde sıkı dost olması çılgınlıklarının dozunu iyice artırdı. İki hafta önce iç çamaşırsız bir şekilde frikiğin alasını veren ve ardından Paris ile körkütük sarhoş bir şekilde görüntülenince gazetelere manşet olan Britney'in bu durumuna tabii ki en çok annesi Lynne Spears üzülüyor.

Anne Spears geçenlerde basına bir açıklamada bulundu: " Kızım Britney uçurumundan aşağı yuvarlanan bir kaya gibi. İki çocuk annesi bir kadına yakışmayacak davranışlarda bulunuyor. Her geçen gün biraz daha alkol batağına saplanıyor. Kızımın bu duruma düşmesinin başlıca sorumlusu Paris Hilton" .

Anne Spears basın açıklamasına kızına Şükran Günü'nde eve dönmesi için çağrıda bulunarak son verdi.

Ancak beklenen olmadı Britney annesinin bu feryadına " Hayatımdan çık. Kendi işine bak" demekle yetindi. 50 yaşındaki Lynne Spears, kızının bu sert sözlerine rağmen onun kendine çeki düzen vereceğine inanıyor.