180 DERECELİK DÖNÜŞ!
33 yaşında Türkiye'ye geldi, 2.5 yıl boyunca el üstünde tutuldu, yıllık 4.2 milyon Euro'yu cebine koydu, Türkiye'den ayrılırken her şey toz pembeydi! Ancak Fenerbahçe yönetiminin "Güle güle Fenerli Carlos Usta" diye uğurladığı Roberto Carlos'un pembe demeçleri, Brezilya'ya gidince 180 derece döndü. Sao Paulo kentinde yayın yapan O Estado gazetesine konuşan deneyimli futbolcu, kariyerini neden Türkiye'de noktalamadığını sert ifadelerle anlattı.
SANTOS İŞARETİ
"Futbol hayatımı F.Bahçe'de bitirmedim. Neden mi?" diye söze giren Carlos, "Çünkü sandığım kadar organize, büyük bir kulüp değildi. Ödemeler hiçbir zaman gününde yapılmadı. Fenerbahçe'nin antrenman yapacak doğru düzgün tesisleri yoktu. Türkiye dışında hiçbir kariyeri olmayan bir takımda tüm dünyayı aldatmaya devam edemezdim" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu, Andre Santos'la ilgili de açıklamalarda bulunurken, "O geldiği gün F.Bahçe için bittiğimi anladım. Santos, Fenerbahçe'de oynadığı için kendisini geliştiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecek" dedi.
KAYNAK: HABERTÜRK