Turkcell Süper Lig takımlarından Diyarbakırspor'da deplasmandan puanla dönmenin sevinci yaşanıyor. Yeşil - Kırmızılı takımın Ankara deplasmanında Ankaragücü ile 0 - 0 berabere kalıp kentine bir puanla dönmesi camiasında büyük sevince neden oldu.
Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, " Takımımız için önemli bir süreç başladı. Artık hep ileriye dönük düşünmeliyiz" dedi. Kulüp Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Suat Önen, " Diyarbakırspor ligin ikinci yarısına iyi başladı. Aldığı bir puana ham seviniyoruz hem de üzülüyor. Çünkü 3 puanı kaybeden taraf biz olduk. Yakalanan gol pozisyonlarından en az ikisi gole çevrilebilirdi. Bu da bizim Ankara'dan 3 puanla dönmemiz demekti. Takımımız rakibi karşısında özverili ve centilmence mücadele verip Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etti.
Aldığımız puanla bir çok yere de cevap vermiş olduk. Futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Bence artık Ankaragücü maçını düşünmemeliyiz. İkinci yarıya iyi başlamakla moral ve motivasyonumuz arttı. Puanımız 19'a çıktı.
Sıralamada 13. olduk. Diyarbakırspor için önemli bir süreç başlamıştır. Hep ileriye dönük düşünmeliyiz. Yani bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçını. Bu karşılaşmayı kazanmak için tüm şartlarımızı zorlamalıyız. Takımımızın daha da iyi sonuçlara imza atacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
MUSTAFA GÖKER -DİYARBAKIR