Arcadia Futbol Center'de oynanan final maçında CSKA Sofya, FC Seoul'u Triga ve Dmitrov'un (2) golleriyle 3-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. CSKA Sofya'ya karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreniyle şampiyonluk kupası ve 4 bin Euro'luk ödülü verilirken, ikincilik kupası ve 2 bin Euro'luk ödül ise FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş'e takdim edildi.
Tören sonunda takımının Antalya kampını İHA'ya değerlendiren FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, turnuvada tecrübe kazandıklarını söyledi. Antalya'nın hazırlık dönemi için çok uygun bir yer olduğunu söyleyen Güneş, " Bizim kaldığımız otelde sadece 18 futbol takımı var. Bu yoğunluğa rağmen takımlar burada en iyi şekilde hazırlanma ortamını bulabiliyorlar" dedi.
Arcadia Turnuvası'nda tecrübe kazandıklarına inandığını da kaydeden Şenol Güneş, " Tek sorunumuz yeteri kadar profesyonel olamamak. Bunu da zamanla başarabileceğimize inanıyorum. Grup maçlarında bütün maçlarımızı kazandık. Finalde de kazanabilirdik. Ancak yaptığımız basit hatalarla kaybettik. Her şeye rağmen 20 günlük Antalya kampının takımım adına son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim. Futbolcularımın gösterdiği mücadele ve performanstan memnunum" diye konuştu.