Yeşim Tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Kenan Karaduman ile işsiz olduğu öğrenilen Kerami Karaduman'ın geçen cuma günü eşleriyle birlikte ilçeyi terk ettiği bildirildi. Talihlilerin ikramiyeyi anlaştıkları banka aracılığıyla Milli Piyango'dan alacakları öğrenildi.
Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen Osmaniye ve Bursa Kestel'den 2 kişi, 9'ar milyon 518'er bin 441'er lira 75'er kuruş ikramiye kazandı. 15, 22, 31, 37, 45 ve 53 nolu rakamları tutturan Kestel İlçesi'ndeki talihlinin de Karaduman kardeşler olduğu iddia edildi.
Kendilerine 9 milyon 518 bin TL kazandıran kuponu Kestel'deki bayiye yatıran Yeşim Tekstil fabrikasında işletme bölümünde çalışan 38 yaşındaki Kenan Karuduman ile işsiz olduğu öğrenilen kardeşi Kerami Karaduman kardeşlerden, geçen cuma gününden beri haber alınamıyor.
Kenan- Nezahat Karaduman ve Kerami- Olcay Karaduman çiftlerinin cuma günü Kestel Yeni Mahalle'de kirada oturdukları dairenin anahtarını ev sahiplerine vererek ilçeden ayrıldıkları bildirildi.
Ortadan kaybolan çiftlerden Kenan Karaduman'ın aynı fabrikada ürün satış mağazalarında tezgahtar olarak çalışan Nezahat Karaduma ile 3 yıl önce evlendikleri ve 2 yaşındaki çocukları olduğu öğrenildi.
BORÇLARI YÜZÜNDEN ARKADAŞLARI DESTEK VERİYORDU
Çiftin mesai arkadaşları Nezahat Karaduman'ın kendilerine zaman zaman evlendikten sonra yaptıkları borçları ödeyememekten yakındığını söyledi. Bu arada, Nezahat Karaduman'ın mesai arkadaşlarının borçlarını ödeyemeyen genç kadın için aralarında para topladıkları da öğrenildi.
Öte yandan, 2003 yılında ailesiyle birlikte Artvin yakınlarında geçirdiği kazada ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gördükten sonra yaşama dönen Nezahat Karaduman'ın bu kazada anne ve babasını kaybettiği öğrenildi.
Talihlilerin ikramiyeyi anlaştıkları banka aracılığıyla Milli Piyango'dan önümüzdeki hafta alacakları öğrenildi.
Nail KAHRAMAN- Emre KOŞAK/BURSA, (DHA)