Bursa'da idrarını tutamadığı ve vajinasından koku geldiği şikayetiyle hastaneye başvuran temizlik işçisi 39 yaşındaki N.D.'nin vajinasından deodorant şişesi kapağı çıktı
'Cinsel saldırı' suçlamasıyla gözaltına alınan E.A. ise çıkarıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bursa'da oturan N.D., 1999 yılı Kasım ayında E.A. ile evlendi.
Aralarında geçimsizlik başlayınca da 4.5 ay sonra ayrı yaşamaya başlayan çift, uzun süren boşanma davası sonucunda geçen mayıs ayında boşandı.
Bir şirkette temizlik işçisi olarak çalışan N.D. idrarını tutamadığı ve vajinasından koku geldiği şikayetiyle geçen ay Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi'ne giderek muayene oldu.
Çekilen ultrasonda vajinasında bir cisim saptanan N.D. hemen ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren N.D.'nin vajinasından deodorant şişesi kapağı çıktı.
ESKİ EŞİNİ SUÇLADI
Doktorlar olay karşısında şaşırırken N.D. ise 4.5 ay birlikte oturduğu, uzun yıllar ayrı yaşadıktan sonra boşandığı eski eşi E.A.'yı suçladı ve şikayetçi oldu. N.D. polise verdiği ifadede, "Evliliğimin ilk aylarında eski eşim ile cinsel ilişkiye girdiğimiz sırada 'fantezi olsun' diye vajinama deodorant şişesi sokmuştu.
Demek ki kapağı vajinamda kalmış. 11 yıl idrar kaçırma şikayeti ve katlanılmaz koku ile yaşadım. Bunun tek nedeni boşandığım eşim E.A.'dır. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim" dedi.
Bir fabrikada işçi olarak çalışan E.A. gözaltına alınırken, getirildiği Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 'susma hakkını' kullanıp ifade vermedi.
Sorgusunun ardından 'cinsel saldırı' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen ve savcıya verdiği ifadede suçlamayı kabul etmeyen E.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Posta)