İklim değişikliği ile ilgili farkındalık yaratmayı hedefleyen ve Türk Telekom ana sponsorluğunda Santralİstanbul'da düzenlenen "İklim Değişikliği Sergisi" çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.
Özellikle küçük yaştaki öğrencilerin bilinçlendirilmesi konusunda önemli bir misyonu olan sergiyi şimdiye kadar 10 bine yakın ilköğretim, lise ve üniversite öğrencisi gezdi.
Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un ana sponsorluğunu üstlendiği "İklim Değişikliği Sergisi " ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Türk Telekom'un, geleceğe yatırım anlayışı ile hayata geçirdiği ve eğitim konusunda Türkiye'de hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları arasında yer alan Acıbadem Türk Telekom İlköğretim Okulu öğrencileri de sergiyi ziyaret etti. Acıbadem Türk Telekom İlköğretim Okulu öğrencileri
özellikle anime küreler, interaktif öğeler ve teşhir objelerine büyük ilgi gösterdi.
4 Ekim'de açılan sergi, şimdiye kadar 171 eğitim kurumundan 10 bine yakın öğrenci tarafından ziyaret edildi. İlköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan genç ziyaretçiler, iklim değişikiği sorununun dünyanın geleceğini nasıl tehdit ettiği konusunda bilgi sahibi oldu. Santral İstanbul'daki sergi 15 Ocak 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.