Ak Parti Kilimli belde teşkilatı Kadın kolları’nda görevli bayanlar, partiyi ziyaret eden Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir’e kendi yaptıkları hamur ve sarma ikram ettiler.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir ile birlikte Ak parti Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Ak partili bayanlar, hazırladıkları birbirinden lezzetli, hamur işi ve sarmaları Başkan Özdemir ile eşine ikram etti. Ziyaret için Başkan Özdemir’e teşekkür eden AK Parti Kilimli Kadın Kolları Başkanı Melahat Arabacı, “Bugün belediye başkanımız ve değerli eşleri ile birlikte aramızda olmasını istedik. Tüm arkadaşlarımızla bir araya geldik. Herkese ‘hoş geldiniz’ diyoruz” dedi. İkramları nedeniyle teşekkür eden Başkan Özdemir ise, “Kadınlar, analarımızdır, bacılarımızdır ve her zaman için başlarımızın tacıdır. Evimizin tüm işlerinden, yemeğinden, bulaşığına, çamaşırına kadar, çocuklarımızın bakımına ve eğitimine kadar eğitim aile ocağında başlıyor ve eğitiminde yüzde 80’i aile ocağında annelerden geçiyor. Anne şefkati ile büyüyen çocuklar her zaman için vatanına, devletine faydalı olmuşlardır. Ve biz siyasette de kadınlarımıza, bacılarımız, ablalarımıza her zaman için biz şükranla ve minnetle onları yad ediyoruz her zaman da saygılarımızı sunuyoruz. Çünkü biz her gittiğimiz kapıyı onlarla beraber gittik. Çünkü gezdiğimiz mahallelerde dolaşırken dikkat ederseniz kapıyı bayanlarımız açıyor. Yanımızda bayanlar, sizler olmadığınız zaman o kapılar bizlere hiçbir zaman açılmaz. Eşimle beraber, arkadaşlarımızla beraber, bayanlarımızla beraber hem yerel hem de genel seçimlerde bizlerle beraber oldunuz. Ben açıkça söyleyeyim, ‘kadın kollarımız daveti var’ deyince sevinerek geliyoruz. Bende sizlerin bir kardeşi olarak her zaman sizlerin yanınızdayım. Allah hiç birimizi darda bırakmasın. Ama sıkıntılarımız olursa da sıkıntılarınızı omuz omuza inşallah aşmayı da biliriz, beraberce bunları da kat ederiz. Ben inanıyorum. Kadınlar karda, yağmurda özellikle çalışmalarımızı da çok yardımcı oldular. Durumu müsait olmayan ailelere, erzaklarından kömürlerine kadar yardımcı oluyorlar. Bizlerle birlikte koşturuyorlar. İhtiyacı olup da, gelemeyen vatandaşlarımız varsa, kadınlarım, bu kişilere ulaşarak, ihtiyaçlarını öğrenebiliyor. Biz bu tür işlerin reklamından ziyade vatandaşların gerçekten, ihtiyaçlarını hedefledik. Tüm siyasi partilerin kadın kolları ya da gençlik kolları hedef kitlelerindeki ihtiyaç sahibi ve durumu müsait olmayan insanları bulup, onlara yetişmeyi hedeflemelidir. Her zaman söylüyorum, Allah sizleri bizlerden ayırmasın. Bizleri de bu milletten ayırmasın” dedi.
AK Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşcı, “Bugün burada hava şartlarının pek olumlu olmamasına rağmen, bir de halk pazarı kurulmasına rağmen bu kadar duyarlı insanların buraya gelmesi gerçekten onur vericidir. Biz seçimlerden sonra aramıza yeni katılan hanımefendileri görüyorum. Onları da yapmış oldukları ve yapacakları etkinliklerde başarılar diliyorum. Teşkilatlarda aslında en büyük etkenlerden bir tanesi de kadınlardır. Çünkü kadınlar evlerde ve her yerde biraz daha egemendir. İnsanlar üzerinde, eşlerinin üzerinde de aslında egemendir. Teşkilatlarımızın bir kısmı da kadınlardır. Biz gençlerimizi de teşkilatın içine aktif siyasete sokmaya çalışacağız, bu bizim asli görevimizdir” diyerek, Kadın Kolları Başkanı Melahat Arabacı’ya ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Özdemir, ikram edilen hamur işi ve sarmaları iştahla yerken, koyu bir sohbette bulundu.