ICF Airports Antalya’nın, ICF Antalya Havalimanında görev yapan Securitas Türkiye güvenlik görevlileri için düzenlediği “2013 Yılbaşı Partisi” etkinliği, 14 Aralık 2012’de Antalya Divan Talya Otel’de gerçekleşti. İlizyonist Halit İncedayı’nın ilizyon gösterisinin yanı sıra ICF Antalya Havalimanı Securitas çalışanlardan oluşan ICF Band müzik grubunun sahne aldığı renkli gece, sanatçı Bengü’nün canlı performansı ile devam etti. Türkiye’nin en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanlarından biri olan ICF Antalya Havalimanı’nda görev yapan çalışanlar “2013 Yılbaşı Partisi” ile birlikte tüm yılın yorgunluğunu attı.
ICF Antalya Havalimanı’nda görev yapan Securitas güvenlik görevlilerinin bir araya geldiği “2013 Yılbaşı Partisi” etkinliği, 14 Aralık 2012’de Antalya Divan Talya Otel’de gerçekleştirdi. Yaklaşık 500 Securitas güvenlik görevlisinin katıldığı 2013 Yılbaşı Partisi, Securitas Türkiye Ülke Başkan Yardımcısı Kurtuluş Dönmezer’in gerçekleştirdiği açılış konuşması ve yeni yıl kutlama mesajları ile başladı.
Yetenek Sizsiniz Yarışması’nda ün kazanan İlizyonist Halit İncedayı, izleyenleri hayrete düşüren ilizyon şovuyla gecede sahne aldı. ICF Antalya Havalimanı Securitas çalışanlarının bir araya gelerek oluşturdukları ICF Band müzik grubu geceye renk kattı.
Türkiye’nin en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanlarından biri olan ICF Antalya Havalimanı’nda görev yapan güvenlik görevlileri 2013 Yılbaşı Partisi’nin kapanışını sanatçı Bengü’nün en sevilen şarkıları ile yaptı. Gecenin geç saatlerine kadar canlı sahne performansı sergileyen Bengü ile tüm yılın yorgunluğunu atan havalimanı çalışanları düzenlenen gecede dostluklarını pekiştirdi. Çalışanları bir araya getiren bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini belirten Securitas Türkiye Ülke Başkan Yardımcısı Kurtuluş Dönmezer, “Türkiye’nin en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanlarından biri olan ICF Antalya Havalimanı’nda görev yapan Securitas güvenlik görevlilerinin bir araya geldiği yılbaşı partisinin, tüm çalışanların motivasyonlarını olumlu yönde etkilediğini belirtmek isterim. Farklı sahalarda görev yapan arkadaşlarımızın, iş dışında bir sosyal etkinlik olarak büyük bir özveri ve çalışma ile oluşturduğu ICF Band müzik grubunun çalışanlar arasında birleştirici bir rol oynadığını da memnuniyetle gözlemliyoruz. Bu güzel ve eğlenceli yılbaşı organizasyonunu düzenleyen ICF Airports Antalya’ya teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Antalya:Hüseyin ERGİN