Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, memleketi Of ilçesinde eğitim gören öğrencilere 350 çift ayakkabı gönderdi.
Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından öğrenciler için talep edilen 350 çift ayakkabı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından okula gönderildi. Okul Aile Birliği yöneticileri, öğrencilerin ayakkabı ihtiyacı olduğunu İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’na bildirmesi üzerine Terzioğlu da ihtiyacı Bakan Bayraktara iletti. Bakan Bayraktar’ın talimatı ile temin edilen 350 çift ayakkabı, öğrencilere takdim edilmek üzere Of İlçe Başkanlığı'na gönderildi.
Başkan Terzioğlu, Bakan Bayraktar tarafından temin edilen 350 çift ayakkabıyı Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Ak ve Okul Müdür Vekili Mustafa Küçükali’ye teslim etti.
Bakan Bayraktar’a teşekkür eden Terzioğlu, “Sayın Bakanımızdan Allah Razı olsun. İlçemizin her türlü eksiğinde bizlerden desteğini esirgemiyor. Okul Aile Birliğimizin talebini de kendilerine ilettik Hemen talimat verdi ve ayakkabı teminini sağladı. Kendilerine minnettarız” dedi.