AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Kutlu Doğum Günü sebebiyle Keçiören’de gül dağıttılar.  Peygamber Efendimizin insanlık anlayışının modern dünyadaki insan hakları öğretisinden daha önde olduğunu belirten Av. Bülent Yağmur, “Bugün Peygamber Efendimizin dünyaya geliş yıldönümüdür. Son çeyrek asırdır ülkemizde Peygamber Efendimizin doğduğu haftayı, kutlu doğum haftası olarak kutluyoruz. Tam 1412 sene önce, 20 Nisan 571 tarihinde Peygamberimiz dünyaya geldi. Peygamberimizin doğumu, bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur” dedi.
Hz. Peygamberin evrensel mesajının tüm insanlık için gerekli olduğuna dikkat çeken AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “İnsanlık kardeşliği ondan öğrendik. O, bize kardeşliğin sadece bir söylem ve bir edebiyat olmadığını öğretti. Doğulu-Batılı, Arap-Acem, Türk-Kürt, kadın-erkek, zengin-fakir, şehirli-köylü, işçi-memur, eğitimli-eğitimsiz, kariyerli-kariyersiz gibi yapay tüm ayrımları, iman kardeşliğinin potasında eritmeyi bize o öğretti. O, bize, kardeşi kardeşe bağlayan en yüce değerin sadece sevgi, ilgi ve muhabbet değil; aynı zamanda bir hak olduğunu bildirdi. Ona göre müminler birbirine hak bağı ile bağlıdır. Hak bağının kurucusu ise bizzat Cenab-ı Hakk’ın kendisidir. Peygamberimizin doğumu, yaşamı, risaleti ve hakkı yürüyüşü bir şiir tadındaydı” şeklinde konuştu. AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Kurtarıcı bekleyenler, bekleşenler, ümitlenenlerin azınlıkta olup, dünyadan ve dünyalıktan başka bir şey düşünmeyenlerin, zulümden haz duyanların, işkenceden zevk alanların, haksızlıktan neşe duyanların çoğunlukta olduğu bir asır geliyor gözlerimizin önüne. İşte böyle bir dönemde olumsuzluklara dur diyecek; kötülüklere son verecek, zulmün yerine adaleti; cehaletin yerine ilmi koyacak; hakkı, doğruyu haykıracak, kölelikten insanları hürriyete kavuşturacak bir liderin gelmesi hararetle bekleniyordu. İşte böyle bir dönemde Peygamber Efendimiz dünyaya geldi ve mazlumların sesi, kimsesizlerin savunucusu, insanlığın kurtarıcısı oldu. Modern dünya bile onun insanlık ile ilgili öğretisine ihtiyacı bulunmaktadır.”