AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Teşkilatı, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Sivas İl Kadın Kolları Teşkilatı ile kardeş il seçildi. Bu kapsamda Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri Sivas'ı ziyaret etti.
İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk tarafından karşılanan Uşak heyeti ilk olarak AK Parti Sivas İl Başkanlığı binasını ziyaret etti. Burada İl Başkanı Burhanettin Kuru'yu makamında ziyaret eden Uşaklı kadınlar bir süre Burhanettin Kuru ile sohbet ettiler.
Daha sonra Şadiye Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Uşaklı kadınları, Sivas kent merkezini ve tarihi eserleri gezdirerek Sivas'ı tanıttılar. Uşaklı kadınlar sık sık hatıra fotoğraf çekinerek Sivas'a hayran kaldıklarını ifade ettiler.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Uşak ile kardeş şehir ilan edildiklerini söyleyen Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Uşak ile bir çok konuda ortak yönlerinin olduğunu ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ise Sivas ile kardeş şehir oldukları için çok memnun kaldıklarını söyleyerek, "Bizi Sivas'ta çok iyi karşıladılar. Sivas'ın o tarihi güzelliği ile beraber, başkanımızın ve ekibinin sıcaklığı bize Sivas'a ayrı bir bağ kattı" dedi.