AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, 1998 yılında Kastamonu Belediyesine işe girmesine vesile olan eski Belediye Başkanı Ali Köse’ye teşekkür etti.
Babaş, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesinin davetlisi olarak yemeğe katıldı. Burada yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerle sohbet eden Tahsin Babaş, yoğun ilgiyle karşılaştı. Ayrıca Tahsin Babaş, kendisinin Belediye Başkanlığına aday olacak seviyeye gelmesinde büyük katkısı olan eski Belediye Başkanı Ali Köse’ye de teşekkür etti. Babaş, “Kastamonu Belediyesine 1998 yılında işe başlamamda büyük emekleri olan ve 25 yıllık belediyecilik görevimde ilk adımı atmamdaki en büyük katkı o dönemin Belediye Başkanı Ali Köse’ye bağladır. Bu konuda başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Onun sayesinde bugün ben, belediye başkanlığına aday olacak seviyeye geldim. İnşallah yine kendilerinden edindiğim bilgi ve tecrübelerimi şehrimiz için kullanacağım. Bana gösterilen bu teveccühe layık olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
TAHSİN BABAŞ, ŞEHRİN UFKUNU AÇACAK
AK Parti’den Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahsin Babaş’ın bilgi ve tecrübesiyle şehrin ufkunu açacağını vurgulayan eski Belediye Başkanı Ali Köse ise, “Anavatan Partisi döneminde Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Bu süre zarfında 1998 yılında Tahsin Babaş kardeşimiz Belediyemizde ilk işine başladı. Şimdi kendisini belediye başkanlığına aday olarak karşımda görüyorum. Bu yüzden hem duygulandım hem de gururlandım” dedi.
Belediyeciliğin meşakkatli bir iş olduğuna dikkat çeken Ali Köse, şunları kaydetti: “Belediyecilik gece gündüz demeden çalışma gerektiriyor. Tahsin Babaş kardeşimizin de bu işi layıkıyla yerine getireceğine eminim. Çünkü kendisi 25 yıl boyunca belediyenin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Bu yüzden hem şehri hem de belediyeyi çok iyi tanıyor. Ayrıca şehrinde sorunlarını çok iyi biliyor. Tahsin Babaş’ın şehrin ufkunu açacağına eminim. Bunu da tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ezbere konuşmuyorum”
Konuşmaların ardından Tahsin Babaş, yerinden kalkarak belediyeye ilk işe girmesine vesile olan Ali Köse’nin elinden öptü ve helallik istedi. Bu davranışı karşısında Ali Köse ise duygu dolu anlar yaşadı.
BABAŞ, HUZUREVİ SAKİNLERİNİN GÖNÜLLERİNİ FETHETTİ
Öğretmenevindeki toplantının ardından AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. “Kastamonu’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” parolasıyla yola çıktıklarını ve seçim çalışmalarına aralıksız devam ettirdiklerini ifade eden Tahsin Babaş, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Babaş, yaşlılığın kaçınılmaz bir olay olduğunu belirterek, “İnsanlığın gerçeği olan yaşlılık noktasında bizler de yapabileceklerimizi yerinde görmek ve yaşlılarımızın gönüllerini almak istedik” dedi.
Huzurevi sakinleri, kendilerini ziyaret eden Tahsin Babaş’a büyük ilgi göstererek teşekkür etti.