Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Tanıtma Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü İlçe Belediye Başkanı Aday Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Göreve yeni gelen İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtıldığı toplantıda, ilçe belediye başkanı aday adayları da teşkilat mensuplarına seslenme fırsatı buldu.
Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Aday adaylığı dolayısıyla boşalan ilçe başkanlığı görevini bizim önerimiz ve genel merkezimizin onayı ile üstlenen ilçe başkanımız ve yeni yönetimi ile bir arada olmaktan çok mutluyum.” dedi.
Her Bir Teşkilat Mensubumuzun Gücüne İhtiyacımız Var
Aziz Babuşcu konuşmasına şöyle devam etti: “Seçimler demokrasilerde millete hizmet yolunda önem taşır ve demokrasilerde siyasi partiler eliyle millete hizmet taşınır. Bu seçim döneminde de kendisinin daha iyi hizmet edeceği iddiasını ortaya koyan adaylarımız arasında, heyecanlı, AK Partili olmanın şuuruyla devam eden güzel bir yarış var. Bizim için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim AK Parti’yi kurulduğu günden beri bertaraf etmek isteyen çevrelerin çabalarının finali olacaktır. Bu anlamda büyük bir mücadeleye sahne olacak bu seçimde en ufak bir boşluğa, kırgınlık, küskünlük anlamına gelecek bir davranışa tahammülümüz yok. Her bir teşkilat mensubumuzun gücüne, ürettiği değere ihtiyacımız var. Sayın Başbakanımızın dediği gibi; 30 Mart akşamına kadar her türlü tartışmayı ya da fikir ayrılığını bir yana bırakıp, partimizin AK Parti adına söz söyleme hakkını verdiği adaylar etrafında birleşeceğiz. “
Beylikdüzü’nde İstediğimiz Sonucu Alacağız
“Milletimizin takdirini kazanacak birçok hizmet ürettik ve üretmeye devam ediyoruz.” diyen Aziz Babuşcu, “AK Parti yerel yönetim anlayışını bir marka haline getirdik. Bu hizmet yolculuğuna hep birlikte devam edeceğiz. Beylikdüzü’nde de bu birliktelik sağlanmış durumda. 2009 yılında verdiğimiz bütün sözleri tuttuk, yapacağız dediğimiz her şeyi yaptık ya da yapımı devam eden projelere dönüştürdük. Bunun verdiği güçle, yeni bir yönetim kurulunun heyecanı ve teşkilatımızın samimi çalışmalarıyla Beylikdüzü’nde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.