Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, hem İtalya'da hem de Türkiye'de Juventus karşısında iyi sonuç alacaklarını belirterek, geçen hafta Galatasaray'ın başardığını Trabzonspor'un da başarabileceğini söyledi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çakıroğlu, başkan yardımcısı Ali Uzanay ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi ile birlikte Bordo Mavili taraftar grubu 'Tayfa'yı ziyaret etti. Çakıroğlu, burada UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştikleri Juventus kurasını değerlendirdi. Hem İtalya'da hem de Türkiye'da rakipleri karşısında iyi sonuç alacaklarını belirterek, "Ben şahsım olarak hemen Juventus'un çıkmasını istemezdim ama bizim takımımız hazır. Hem İtalya'da hemde Türkiye'de iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. Biz rakibimizi eleyeceğimizi düşünüyorum. Bunu Galatasaray geçen hafta yaptı, eledi. Biz niye yapmayalım. Daha güçlü bir takım olduğumuzu da göstereceğiz" ifadesini kullandı.
Hem Avrupa'da hem de iç sahada başarılı sonuçlar çıkardıklarını ancak Spor Toto Süper Lig'de dış sahada kötü sonuçlar aldıklarını belirten Çakıroğlu, "Bunu bir üniversiteye araştırma konusu olarak verip araştırmak lazım. Avrupa'da ve Trabzon'da iyi sonuçlar alıyoruz ama ligde oynadığımız dış saha maçlarında çok kötü sonuçlar alıyoruz. Aynı ekip aynı arkadaşlarımız ama motivasyondami bir şey var bunu bilmiyoruz. Hocamızda işin üstünde, arkadaşlarımız da öyle ama gerçekten ne olduğunu bilmiyorum. Kadro aynı kadro ama içerde başka dışarda başka bir Trabzonspor var" şeklinde konuştu