Tropikal Pet’in evcil hayvan mamaları üretiminde uzman markası Champion, yeni ödül çubukları ve ödül bisküvileriyle, köpeğinizin eğitimine ve gelişimine katkı sağlıyor.
Ödül bisküvileri ve çubukları, tüm dünyada temel köpek eğitiminin en temel araçlarından biri olarak gösteriliyor. Eğitim alan minik dostlarımızın strese girmemesi ve komutları kolay öğrenebilmeleri için kullanılan bu lezzetli araçlar, aynı zamanda onların sağlığını da koruyor.
Premium marka Champion; A, D3 ve E vitaminleri, kalsiyum ve Omega 3 açısından zengin, lif içeriği sayesinde sindirimi kolay, lezzetli ve düşük kalorili ödül bisküvileri ve içeriği A, D3 ve E vitaminleriyle zenginleştirilmiş ödül çubukları ile sadık dostlarınızı artık sağlığından endişe duymadan ödüllendirmenizi sağlıyor.
Champion Ödül Bisküvileri değişik ırkların ihtiyaçlarına cevap veriyor: Yetişkin orta, büyük ve dev ırk köpekler için Champion Marrowbones Standard Ödül Bisküvisi, Champion Mini Marrowbones Mix Ödül Bisküvisi, Champion Crunchy Bones Mix Ödül Bisküvisi, Champion Jumbo Bone Ödül Bisküvisi çeşitlerine ek yavru köpekler için de Champion Lamb & Rice Puppy Bone Ödül bisküvisi olmak üzere 5 çeşitten oluşuyor.
Champion yarı yaş ödül çubuklarıyla ödüllendirmek ve eğitmek çok daha zevkli
Champion Yarı Yaş Ödül Çubukları ve Şeritleri ise özel olarak 5 farklı çeşit ve lezzeti sunuyor. Champion etli, tavuklu, av hayvanlı tatlarının yanında özel diş dostu ürünü de bulunan Champion Ödül Çubuklarına ek olarak Champion etli ödül şeritleri de dayanılmaz lezzeti yanı sıra köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesini de sağlıyor. Ödül çubuklarını ve şeritlerini eğitim sırasında küçük parçalar halinde vererek, köpeğinizin kilo almasından endişe etmeden her başarısını ödüllendirebiliyorsunuz.
Köpeklerin gelişimi için ödüllendirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Tropikal Pet’in uzman veterinerleri, köpeğin eğitimi sırasında istenilen bir davranışı yapmasının ardından ödüllendirilmesi gerektiğini, ödüllendirmenin köpeğin motivasyonunu, merakını ve öğrenme kapasitesini arttırdığını belirtiyorlar.
Champion evcil hayvan ürünleri ve Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi ve satış noktaları için; www.tropikalpet.com.tr ve köpek eğitimleri ile ilgili daha detaylı bilgi için www.championpet.com.tr adreslerine ulaşılabilir.