AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kemer’in özlediği belediyecilik hizmetine kavuşacağını söyledi.
30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’nin belediye başkan adayı olan Yusuf Üras, ilçe merkezi ve köylerde seçim çalışmalarına hız verdi. Kemer Belediye Başkan Adayı Üras, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üras, "Kemer’imizin geleceği ve yarınları için çalışmalarımızı yürüttüğümüz SKM’nin varlığını çok önemsiyorum. Burada yaptığımız toplantılarımız ve yaşadığım heyecan inanıyorum ki sokağa da yansıyacak ve yapılacak olan çalışmalarla algı ve stratejinin iyi yönetilmesi ile Kemer özlediği hizmete ve belediyeciliğe AK Parti ile kavuşacak" dedi.
TUTKUMUZ HİZMET, TUTKUMUZ KEMER
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz belediyeciliği sadece park yapan, yol yapan, alt yapı inşa eden, çöp toplayan kurumlar olarak görmedik, görmüyoruz. Belediyeler ‘önce insan’ diyecek, ‘önce aile’ diyecek ve onların imdadına yetişecek.” Prensibini görev edindiğini belirten Yusuf Üras, “ Bu nedenle ‘tutkumuz hizmet, tutkumuz Kemer’ dedik. Biz hiçbir zaman laf yarışında olmadık. 7/24 halkımızla birlikte olduk, onlarla güldük, acılarını beraber paylaştık. GATAB’la hep Kemerliler için eser ürütmeye, Kemer’e fayda sağlamaya kendimizi görev bildik. 30 Martta AK Parti’nin gerçek belediyecilik anlayışını ve hizmetini birleşen ve büyüyen Kemer’de de uygulayacağız” diye konuştu.
Kemerliler’in 30 Mart'taki yerel seçimlerde tercihlerini AK Parti'den yana kullanmasını isteyen Üras, "Kemerli hemşerilerimizin AK Parti’ye olan teveccühlerini göstermelerini yürekten diliyor ve rica ediyorum. 30 Mart Kemer için bir milat olacak. Belediyeciliği çok iyi bilen AK Parti ile güzel Kemerimize hizmet en üst düzeyde buluşacak ve Kemer’in makus talihi dönecek.”