Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini Açılışında Yenimahallelilerle buluştular.
Demetevler Vatan Caddesi’nde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ceylan konuşmasına “Saygıdeğer Yenimahalleliler bu mutlu günü birlikte paylaşan hanım kardeşlerim, hepiniz hoş geldiniz. Sayın annelerim kardeşlerim bacılarım; Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Sağlık ve afiyetle nice kadınlar günü dilerim.” Diyerek başladı.
Adem Ceylan alana yanşayan coşkunun Yenimahalle de gerçekleşecek değişimin coşkusu olduğunu söyledi. 
Ceylan CHP zihniyetini, hizmet yapmayan, içi boş süslü laflarla halkı oyalayan, sokakta görüntü veren zihniyet olarak nitelendirdi.
Adem Ceylan Görev yaptığı süre içerisinde CHP’li Belediye Başkanının ilçenin 31 Mart’tan sonra belirlenen yeni sınırlar içinde kalan bölgeye hiçbir yatırım yapmadığını, geçmiş dönemde AK Partinin yapmış olduğu yatırım ve hizmetleri süsleyip tamamlayarak üstelik ismini de değiştirerek yeniden hizmete açtığını söyledi. Çayyolu’na Ümitköy’e ise sosyal tesisler yapıldığının altını çizerek “Hani siz neredesiniz? Sizin hakkınız nerde?” dedi. Yenimahalle’de yaşayan halkın bunun farkında olduğunu, hesabını da sandıkta soracağını söyledi.
Ceylan’dan sonra konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu dönemde Yenimahalle’de vatandaşın kendilerine sahip çıkacağına inandığını kaydetti. Melih Gökçek Şentepe teleferiğini 19 Mart’ta hizmete açacaklarını ve bütün Şentepelilerin de ücretsiz bineceğini kaydetti.
CHP adayının Temapark’la ilgili, “Bu kadar büyük yapmaya ne gerek var?” şeklindeki sözlerini de eleştiren Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“CHP’nin adayı Temapark için ‘Bu üç günde gezilmez’ diyerek olayın büyüklüğünden rahatsız olduğunu söylüyor. Doğru tabi. Senin hafsalan bir saatte biter, küçüğe alışmış. Küçük olsun diyor, küçüğü Gençlik Parkı’nda var. Gidin orada eğlenin, ama adamcağızın ufku bu kadar. Diyor ki, ‘eğer belediye başkanı seçilirsem, ilk yapacağım iş orayı yıkmak’ dedi. Tepki gördü, tepki görünce yıkmaktan vazgeçti. ‘Orada ne kadar oyuncak varsa, ne kadar alet edevat ve çadır varsa hepsini söküp civar şehirlere hediye edeceğim’ dedi.
Bir taraftan ‘turizmi teşvik edeceğim’ diyor, bir yandan da büyük bir iç ve dış turist çekecek Temapark’ı yok etmeye çalışıyor. Kendisi ‘doğa turizmi yapacağım’ diyor. Doğaya kaç kişi gider. Gitsin gitsin 3 bin kişi gider. Buraya günde 30 bin Ankaralı ve yabancı turist gelecek.”
Başkan Gökçek, Yenimahalle’ye dev bir aile yaşam merkezi kazandıracaklarını, bunun ihalesini yaparak inşaatına başladıklarını kaydetti.
Yenimahallelilerin  sandığa sahip çıkmalarını isteyen Başkan Gökçek, “Tüm hemşehrilerimiz, demokrasiye inanan tüm hemşehrilerimiz, oylar sayılırken sandık başında olsun. Bunu ellerindeki telefonlarla, fotoğraflarını çekerek belgelesinler. Bir anlamda gözlemci olsunlar ki sandıkta oyunlar oynanmasın. Biz demokrasiye halkın iradesine saygı istiyoruz. Biz Ekstra oy istemiyoruz. Hakkımızı, halkın verdiği oyun yerini bulmasını istiyoruz. 30 Mart akşamı saat 17.00’da Yenimahallelilerin sayım yapılan tüm sandıkların başına davet ediyor” dedi.
Başkan Gökçek ve Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan meydanda toplanan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak onlara kırmızı karanfil dağıttılar.