Balıkesir'de, Karesi İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Karesi ilçesinde Belediye Başkan Adayları Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde de Ahmet Edip Uğur'un yüzünü kara çıkartmayacaklarını bildirdi.
AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve ekibinin organize ettiği, "Bir Simiti Paylaşmaya, Kardeşçe Kaynaşmaya Var mısın?" projesi kapsamında Ali Hikmet Paşa Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda partili partisiz AK Parti'ye gönül veren yüzlerce hanım bir araya geldi. Düğün saloınfundaki kadın buluşmasına katılan Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, mahalleli bayanlardan hem kendisi için hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur için tam destek sözü aldı.

Karesi Belediye Meclis Üyesi Adayları Yasin Sağay, Hüseyin Özgen, Timur Kara ve aynı zamanda İl Kadın Kolları Başkanı olan Av. Pakize Mutlu Aydemir de sosyal proje toplantısına katıldılar. Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve ekibinin organize ettiği hanımlar buluşmasına AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur’un eşi Nurgül Uğur, Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz'ın eşi Mehtap Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu da katılarak destek verdiler. Program sonunda AK Parti Ali Hikmet Paşa Mahallesinin bayan temsilcisi Nilüfer Selvi tarafından AK Parti ekibine çiçek sunulurken, Karesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’a, "Bu seçimin kaderini hanımlarımızın oyları ve duaları değiştirecek. Karesi bölgesinde yapmış olduğumuz çalışmalardan edindiğim güvene dayanarak bu bölgede yaşayan hanımlar adına hem sizin hem de Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Edip Uğur ağabeyimizin yüzünü kara çıkarmayacağımıza söz veriyorum" dedi.
Hülya Kamçı'nın bu sözleri büyük bir coşku yaşanmasına yol açtığı salondaki hanımlar tarafından dakikalarca alkışlandı. AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, hanımlara çok güvendiklerini, onların emeklerinin boşa çıkmayacağına inandığını kaydetti. Programın sonunda mahalleli hanımlar AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile toplu halde fotoğraf çekildiler.