AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Şehitler Mahallesi'nde düzenlenen kıraathane toplantısına katılıdı. Yaklaşık 300 mahalle sakininin tıklım tıklım doldurduğu kıraathanenin içerisinde adım atacak yer kalmadı.
Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Şehitler Mahallesi'nde düzenlenen kıraathane toplantısına katıldı. Yaklaşık 300 mahhalle sakinin tıklım tıklım doldurduğu kıraathanede konuşan Kalkan, Karabağlar'da yaşayanların 35 senedir ilçede değişen tek şeyin çöp kutuları üzerindeki Konak Belediyesi yazılarının Karabağlar Belediyesi olduğunu vurgulayarak, “İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Karabağlar köyden farksız. Kaldırımdan başka hiç bir çalışma yapılmıyor., Belediye hizmeti görmeyen bir çok yer var. AK Parti olarak Karabağlar'da çok sayıda eksikliği tespit ettik. Karabağlar halkı için 99 proje ürettik. Ulaştırma Bakanlığı döneminde başarılı işlere imza atan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte bu projeleri kısa sürede hayata geçireceğiz. Karabağlar halkı artık değişim istiyor. Bize gösterdikleri sevgi ve ilgiden bunu anlayabiliyoruz. Ben ve ekibim 99 projeyi gerçekleştirmek için göreve hazırız. Karabağlar'ı köy olmaktan kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
MASAL ONLARA İCRAAT BİZE MAHSUS
Gecede en az 3 ev ziyareti gerçekleştiren AK Partili Başkan adayı kurduğu içten ve samimi diyaloglar ile dikkat çekiyor. Limontepe'de katıldığı ev toplantısında yere oturup bağdaş kuran ve çayını yer sofrasında içen Kalkan, projelerini tek tek ev sahiplerine anlattı. Karabağlar'ın boşa geçen 35 senesini geri kazanmak istiyorsanız fırsat bu fırsat diyen Kalkan, “Masal onalara, icraat ve hizmet bize mahsus” dedi.