Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, birlikteliğin önemine vurgu yaparak, “Biz bir aileyiz” dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Sarı ile birlikte Şahinbey Belediyesi Park Bahçeler, Fen ve Temizlik Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası işçiler arasında bulunan yerel sanatçılar şarkı söyleyip eğlendi.
BİZ BİR AİLEYİZ
Temizlik şantiyesinde verilen ve yaklaşık bin 100 işçinin katıldığı yemekte konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Biz hepimiz bir aileyiz. Şahinbey Belediyesi olarak güçlü bir belediyeyiz. Türkiye’nin 3’ncü büyük ilçesiyiz. 5 yıllık görev süremizde işçimizin alnının teri kurumadan maaşlarını hesaplarına yatırdık. Göreve başladığımızda işçilerimizin 8 trilyon alacağı vardı. İşçimize söz verdik. Geçmişte kalan alacaklarını ödedik. Şimdi belediye olarak hiçbir kuruma ve kişiye borcumuz yoktur. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla konut, en fazla işyeri yapan, en fazla park ve en büyük parkı yapan belediyeyiz. Biz vatandaşımızın hizmetkarıyız dedik, önceliğimizi vatandaşlarımıza verdik. Yeni dönemde işçilerimize de daha iyi imkanlar vererek, maaşlarda düzenleme yapacağız. Yeni dönemde 20 bin konut yapacağız. Herkesi kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Bizim seçim kaygımız yok, 5 yıldır yatmadık, gece gündüz demeden sizlerle birlikte hizmet ürettik, vatandaşımızda bunun farkında. Biz bir aileyiz, daha güzel bir Şahinbey için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU İLKLERİN BAŞKANIDIR
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, “Belediyecilikte ilkleri gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, birlikte çalıştığı ekibi ile beraber, kendisini tebrik ediyorum. 12 yıldır Ankara’da şehrimizi temsil ediyoruz. Başkanımız ise işlerin hızlı bir şekilde yapılması için birinci elde kendisi takip eder. Bu gayret ve çabası nedeniyle ilklerin başkanıdır. Başkanımız bugüne kadar yapacaklarını vaat etmiştir, yapamayacağı hiç bir şeyin sözünü vermez, sizlere de verdiği sözü mutlaka çözüme kavuşturacaktır” şeklinde konuştu.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ADAM GİBİ ADAM
AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, görev süresince büyük hizmetlere imza atmıştır, bunu sizlerle ekibiyle yapmıştır. İşçi kardeşlerimizle oturduğumda, 10 yıl önce maaşlarını alamadıklarını bunun yerine zorla arsa verdiler, evimize para götüremezsek, arsanın bize ne faydası var dediler. Ama bugün Şahinbey çok şanslı adam gibi adam bir başkanımız görev yapıyor. Başkanımız ne yer ne yedirir, işin en güzelini yapar her şey vatan için her şey Şahinbey için der. Biz hepimiz bir aileyiz. Geçmişte temizlik konusunda çok şikayet alırdık, ama son 5 yılda temizlik konusunda hiçbir şikayet almadık. Başkanımızı ve sizleri başarılı çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.