Hayatlarının en mutlu gününe ayrı bir anlam katmak isteyen pek çok gelin ve damat adayı, nikahlarının kıyılması için 4 Nisan 2014 (04.04.2014) tarihini seçtiler.
Ülke genelinde olduğu gibi, Kayseri'de de gün, ay ve yıl rakamlarında 4 rakamının buluştuğu bu anlamlı günde, genç çiftler, Nikah Memurluklarının yolunu tuttular. Kayseri'nin merkez ilçelerinden Melikgazi'de 46, Kocasinan'da 20 ve Talas'ta ise 13 çift, bu özel günde nikahlarını kıydırdılar.
Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğuna başvuran Fatoş Akpınar ve Koray Çimen çifti ise böylesine özel bir günde ayrı bir güzelliği yaşadı. Gelin adayı Fatoş Akpınar, müstakbel eşine jest yaparak, damat adayı Koray Çimen'in bir gün önce doğum günü olduğunu, bu nedenle ''Evlenmek istiyor musunuz?'' sorusunun öncelikle damat adayına sorulmasını istedi. Gelin adayının ricasını kırmayan Nikah memuru da o ünlü soruyu önce damada soru sordu ve kuvvetli bir 'Evet' cevabı aldı.
Nikah töreninin ardından duygularını dile getiren damat Koray Çimen, “Özel bir tarihte nikahımızın kıyılmasını düşündük, beraber karar aldık bugün için ve bugün nikahımızı yapmış olduk” dedi.
Gelin Fatoş Akpınar da “Nişanlımın bir gün önce doğum günüydü. Ona en yakın tarih de 04.04.2014'tü. Özel bir tarih olduğu için hem de eşimin doğum gününe en yakın tarih olduğu için bugünü seçtik. Bu tarih, bizim için de özeldi” diye konuştu.