Evlilik sezonu baharla birlikte açıldı! Profilo, yeni evlenecek çiftler için uzun vadeli yatırım niteliğinde, şık ve konforlu buzdolabı, üstün performanslı çamaşır makinesi, dayanıklı bulaşık makinesi ve fırından oluşan çok ekonomik, dört dörtlük bir “Çeyiz Kampanyası” düzenledi. Kampanya koşullarına göre bir evin olmazsa olmazları olan bu dört ürünün tamamına ayda sadece 200 TL taksitle sahip olunabiliyor.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, düzenlediği Çeyiz Kampanyası’yla yeni evleneceklere ya da evini veya yazlığını yenileyeceklere destek veriyor. Profilo’nun Çeyiz Kampanyası’na katılanlar, bir evin en temel ihtiyacı olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırından oluşan dört ürünün hepsine, ayda sadece 200 TL’ye gelen taksit seçeneğiyle sahip olma şansını yakalıyor. 1+19 taksit seçeneği için geçerli olan bu taksit tutarından tüketiciler sınırlı stokların yettiği kadar faydalanabiliyor!
Çeyiz Kampanyası’nda, A+ enerji sınıfında, 364 litrelik hacmi ve LED aydınlatma sistemli BD2043W2VV LowFrost Buzdolabı; A+ enerji sınıfında, akıllı deterjan dozaj ve özel bardak koruma sistemli, 2 programlı, BM2021EA Bulaşık Makinesi, A+ sınıfında 5,5 kilogram kapasiteli, LED’li akış göstergeli, kırışıklık azaltma fonksiyonları ve farklı yıkama programları olan CM0804KTR Çamaşır Makinesi, A-%20 sınıfı, 2 pişirme programlı, 4 gözü gazlı, LPG’li FRS3210GTL Fırın ile fabrika çıkışı doğalgaz gazlı olması dışında diğer özellikleri aynı olan FRS3210GTD Fırın ürünleri seçenekli olarak yer alıyor.