Türkiye’de ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı olma özelliği taşıyan ATRAX 2014’de 30 farklı ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı yer alacak. Geçtiğimiz yıl 24 ülkeden 8 bin ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlayarak sektörde önemli bir etki yaratan fuar, bu yıl da 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedefliyor. ATRAX 2014 Ortadoğu, Balkan, Kafkas, Afrika, Rusya ve Avrupa gibi ülkelerinin sektör profesyonelleri ve yatırımcıları için yeni işbirliklerine ortam sağlayacak.
TUREKS FUARCILIK HAKKINDA:
Tureks Uluslararası Fuarcılık, 1994 yılından bu yana fuarcılık sektöründe hizmet veren deneyimli ekip ile 2003 yılında kuruldu. Fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, uzun yıllardır yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, hizmet verdiği sektörlerde ülke ekonomisine de katkı sağlayan etkili buluşmalara imza attı.
Türkiye ve Orta Doğu’da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonunu yeni projeleri ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Tureks Fuarcılık, TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yurtiçinde Fuar Düzenleme Yetki Belgesi’ne sahip.
ATRAX HAKKINDA:
Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, eğlence endüstrisi alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Her yıl giderek büyüyen bir iş hacmine sahip olan eğlence sektöründe fuar boşluğunu dolduran ATRAX, bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.
ATRAX, başarı ile sonuçlanan ilk iki yılın ardından üçüncü yılında, daha büyük uluslararası bir organizasyonla, eğlence endüstrisinde son yenilikleri, teknolojileri, ürün ve projeleri, sektör profesyonelleri ve yatırımcıları ile buluşturmaya devam edecek.