Avrupa’nın en prestijli ödül programı olarak kabul edilen European Business Awards 2014/2015 ödülleri programında yarışan ve Türkiye’nin ulusal şampiyonu seçilen Baydöner, kendi kategorisinde Avrupa’nın en başarılı 10 şirketi arasına girerek “Ruban d’Honneur" (Onur Ödülü) ödülüne layık görüldü.
En İyi Girişimcilik kategorisinde Avrupa'nın iş, siyaset ve akademik dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan seçkin bir jüri tarafından yapılan oylama ile Ruban d’Honneur alan Baydöner şimdi de, yarışmanın diğer bir kolu olan ve halk oylaması ile belirlenecek “National Champion” ödülü için yarışıyor.
Baydöner’in bu yarışma için hazırladığı tanıtım vidyosu 24 Şubat tarihine kadar yarışmanın internet sitesinde halk oylaması için yer almaya devam ediyor. Oy kullanmak için web sitesine girenler, kategoriye ya da ülkeye göre seçim yapacak. Ülkeye göre oy kullanacaklar oy vereceği ülkenin bayrağını, kategoriye göre oy kullanacaklar ise seçecekleri kategori ile ilgili ikonu tıklayarak oy verebiliyor. Yarışmanın bu aşamasının sonuçları ise 3 Mart tarihinde açıklanacak.
Baydöner’in Türkiye ve uluslararası arenadaki başarı hikayesini tanıtım videosunda anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat “Avrupa’nın en prestijli ödül programı olarak kabul edilen European Business Awards gibi bir ödül programında Ruban d’Honneur ödülünü Türkiye’ye kazandırmış olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. European Business Awards, Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu; temelinde yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerin yarıştığı bir ödül programı. Şimdi sıra yarışmanın diğer bir kolu olan National Champion ödülünde. Sonuçların Halk oylaması ile belirleneceği bu ödül için Türk halkından desteklerini bekliyoruz.” şeklide konuştu.