AK Parti İl Başkanlığı Yerel Basın Mensupları ile bir araya geldi
AK Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimimizin organize ettiği Yerel Basını İle Kahvaltı Programında tüm ilçelerimizde faaliyet gösteren basın mensupları bir araya geldi
Âl Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile yapılan kahvaltı programımıza; AK Parti Ankara İl Başkanı Sayın Mustafa Nedim Yamalı,  Tanıtım ve Medya Başkanı Cemalettin Kömürcü, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Murat Erdoğan,  Mehmet Postallı, İl Basın Müşaviri Gökhan Duygun ve İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları ile Ankara’nın yerel basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
Tanıtım ve Medya Başkanı Cemalettin Kömürcü, Basın Mensuplarına toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, sözü AK Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Mustafa Nedim Yamalı ’ya verdi. Sayın yamalı 7 Haziran 2015 seçim çalışmaları ve önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Ankara’nın dünyanın en güzel ve en kozmopolittik ili olduğunu belirten Başkanımız, “Birlik ve beraberliğin güçlü olduğu Ankara’da hep birlikte el ele vererek çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
AK Parti Ankara İl Başkanı Sayın Mustafa Nedim Yamalı, olumlu bir siyasi ortam yaratmayı hedeflediklerini belirtti. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçim için 700 e yakın aday adayının olduğunu ifade eden yamalı, tüm adaylara eşit mesafede yaklaştıklarını vurguladı. Sayın yamalı konuşmasının devamında: “Bizim 700’e yakın Aday adayımız var ve biz teşkilat olarak herkese aynı mesafedeyiz. Biz Ankara’da birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlayacağız. Aday Adaylarımız için öncelikle Teşkilatlarımızı kapsayan bir temayül yoklaması, sonrasında Türkiye siyasi partileri içinde bir ilk olan STK’ların katıldığı yeni bir temayül gerçekleştirdik. Bu temayülde yaklaşık 15000 (onbeşbin) STK temsilcisi oy kullandı.
Başkanımız, 7 Haziran 2015 seçimlerinin de ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Sizlerin de bize destek vermenizi istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Basın mensuplarının sorularıyla devam eden program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi