Yiyecek içecek sektörünün lider firması BTA, bünyesinde yer alan ev dışı tüketim sektörünün öncü ve yenilikçi firması Gıda 360 ile birlikte gıda sektöründeki sorunların ve çözümlerinin konuşulacağı, sektördeki gelişmelerin, deneyimlerin, yeni geliştirilen tekniklerin paylaşılacağı seminerler düzenlemeye başlıyor.
Vizyoner bir yaklaşımla sektörün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek seminerlerle; üreticilerin, üretici ile nihai tüketici arasındaki otel, restoran, catering vb firmaların ve nihai tüketicinin korunarak iş akışının daha verimli hale getirilmesi hedefleniyor.
İlk seminerde satınalma deneyimleri paylaşılacak
Ayda bir kez gerçekleştirilecek seminerlere konunun uzmanı akademisyenler, üreticiler ve araştırmacılar önderlik edecek. Profesyonel konuşmacıların yer alacağı seminerler, tüm katılımcıların dahil olabileceği, sorular sorabileceği, fikirlerini, deneyimlerini paylaşabileceği bir atmosferde gerçekleştirilecek. İlerleyen zamanlarda satın almanın yanı sıra sektöre ilişkin hukuk, pazarlama, işletme, iş güvenliği gibi konularda da seminerler düzenlenecek.
Seminerlerin ilki, İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal yönetiminde, Gıda 360 Genel Müdürü Deniz Cebeci ve Gıda 360 Satınalma Yöneticisi Levent Çuhadar’ın paylaşımlarıyla, 12 Kasım’da, TAV Airport Hotel İstanbul’da yapılacak. Gıda sektöründeki satınalmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek seminerde katılımcılar kendi tecrübelerini paylaşma ve sorular sorma şansını da yakalayacaklar.
Akademik gelişmelerin yanı sıra Gıda 360’ın ve BTA’nın, uzun yıllara dayanan deneyimi, problemlere karşı çözüm önerileri ve kendi geliştirdiği teknikleri farklı bir bakış açısı kazanmak isteyen işin uzmanlarıyla paylaşılacak.
Konu: BTA’nın satın alma deneyimleri ve geliştirdiği teknikler
Konuşmacılar:
Prof. Dr. Murat Erdal İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı,
Deniz Cebeci Gıda 360 Genel Müdürü
Levent Çuhadar Gıda 360 Satınalma Yöneticisi
Tarih:  12 Kasım 2015, Perşembe
Saat: 14.00 – 16.30
Yer: TAV Airport Hotel, İstanbul