İstanbul 2. Bölge AK Parti Milletvekili ve eski AB Bakanı Volkan Bozkır, 1 Kasım Seçimleri sonrası gerçekleştirdiği bölge ziyaretleri kapsamında Kâğıthane’ye geldi. Çeşitli STK’lar ve siyasilerle görüşen Milletvekili Bozkır, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı da makamında ziyaret etti.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Volkan Bozkır, ‘’Milletimiz istikrar dedi ve bizi tek başına yeniden iş başına getirdi. Yeni Türkiye’nin inşası, 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için ilk günkü aşkla tekrar çalışmalarımıza başladık. Sandıktan çıkan sonuç neticesinde yeniden 76 milyon vatandaşımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için hizmet üreteceğiz. Bizi bu göreve taşıyan tüm Kağıthanelilere de bu vesileyle ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.
Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ‘’1 Kasım Seçimleri sadece ülkemiz adına değil dünyadaki tüm mazlum coğrafyalar için de yeniden umut ışığı oldu. Dünyada inançları, renkleri, düşünceleri nedeniyle zulüm gören ve gözyaşı döken insanların Türkiye’deki seçim sonuçlarının ardından yüzleri güldü. İnanıyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın önderliğinde Türkiye hedeflediği noktaya en kısa sürede ulaşacaktır. Sayın milletvekilimiz Volkan Bozkır’a da üstlendiği bu kutlu görevde büyük Kağıthane ailesi olarak başarılar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.