Hero Baby’nin kontrollü tarımla yetiştirdiği meyveler “Hero Kids Meyve Püreleri” paketlerinde bir araya toplandı. Çocukları 1 yaşından itibaren kendi kendilerine yemeye teşvik eden “Hero Kids Meyve Püreleri”, eğlenceli ve kolay yenilmesini sağlayan paketleri ile çocuklara meyveleri sevdirecek
Meyveler çocukların gelişiminde önemli rol oynar. İçerisinde bolca vitamin, kalsiyum ve minerallleri bulunduran meyvelerin,çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlaması, hastalıklara karşı direnç kazandırması gibi sayısız faydaları bulunmaktadır. 1 yaşından itibaren katı besinlere geçiş yapan, abur cubara başlayan çocukların bunun yerine kontrollü tarımla yetişmiş meyvelere yönlendirilmesi gerekir. Kış mevsimine geçiş yaptığımız hastalıkların sık sık arttığı bu günlerde, çocukların meyve yeme alışkanlığını kazanması ve farklı vitamin-mineral desteği alabilmesi büyük önem taşıyor.
Dünyanın önde gelen bebek maması üreticisi Hero Baby, kontrollü tarım ile yetiştirilen meyveleriyle, 1 yaşın üstündeki çocukların beslenmesine uygun, kendi kendilerine tüketebilecekleri yepyeni bir ürün sunuyor.
% 100 meyve içeren çocuk meyve pürelerinin 3 çeşidi bulunuyor
Hero Kids Meyve Püreleri’nin Elmalı Muzlu Portakallı, Elmalı Şeftalili Muzlu, Muzlu Elmalı Çilekli olmak üzere 3 çeşidi bulunuyor. %100 meyve içeren, besleyici ve eğlenceli çocuk meyve püreleri şeker ilavesi içermiyor.
Meyveleri bir araya toplayan sağlıklı, pratik, eğlenceli bir atıştırmalık
Hero Kids Meyve Püreleri, abur cubur ve fast food’a yönlenen çocukları eğlenceli ve kolay yenilmesini sağlayan paketi ile meyve yemeye özendiriyor. Farklı meyveleri bir arada bulunduran bu paket anneler için de büyük bir pratiklik sağlıyor, ürünü kolaylıla çantalarına atabilen anneler, zahmetsiz bir şekilde çocuklarına meyve yedirebiliyor.
Yüzde 100 meyveden üretilen, modern ambalaj teknolojisi ile ister buzdolabında ister oda sıcaklığında saklayabileceğiniz çocuk meyveleri, C vitamini ilaveli.
Kaliteli ve güvenli bebek maması üretiyor
Ankara’da bulunan üretim tesislerinde Türkiye’nin tek bebek beslenmesi Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve doğadan gelen iyi besinlerin değerlerini koruyarak ürettiği mamaları ile annelere sağlıklı ve doğal bebek beslenmesi ürünleri sunan Hero Baby, Türk Gıda Kodeksi Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası Tebliği’ne uygun olarak üretim yapıyor.
BRC sertifikalı tek yerli bebek maması üreticisi
Uluslararası standartlarda üretim yapan Hero Baby, sahip olduğu uluslararası sertifikalara BRC Gıda sertifikasını da ekleyerek kaliteli üretim anlayışını bir kez daha taçlandırdı. 1998’de kurulan İngiliz Perakendeciler Konsorsiyumu tarafından oluşturulmuş gıda güvenliği standartları bütünü olan ve uluslararası düzeyde kabul gören BRC Gıda (British Retailer Consortium) sertifikası bu alanda en prestijli sertifika olarak kabul ediliyor. Hero Baby ayrıca Sağlık, Güvenlik ve Helal Derneği (HELALDER)’nden alınan Helal Gıda sertifikasına da sahip.