Türkiye’nin en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasında yer alan Atlasglobal Havayolları, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracak adımlar atmaya devam ediyor.
Atlasglobal, yolcularına kaliteli bir seyahat deneyimi yaşatma hedefiyle bagajlarda uygulanan kilo sınırında değişikliğe gitti. Hayata geçirdiği yeni bagaj uygulaması ile EkonomiPlus yolcuları yurtdışı uçuşlarda ise 30 kilogram ücretsiz bagaj hakkına sahip olurken; yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında 20 kilogram ücrestiz bagaj hakkıyla seyahat etmeye devam edecek. Business Class ayrıcalığını tercih eden yolcular ise yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında 30 kilogram, yurtdışında ise 40 kilogram ücretsiz bagaj taşıyabilecek. Atlasglobal ayrıca öğrenci ve asker yoğunluğunun olduğu Türkiye-Kıbrıs uçuşlarında da öğrenci ve askerlere 5 kilogram ilave bagaj hakkı tanıyor.
Atlasglobal bu düzenleme ile, yolcularının seyahat öncesi hazırlıklarını kolaylaştırmanın yanısıra, seyahatleri ve tatilleri sırasında ihtiyaç duyacakları her şeyi düşünmeden yanlarında taşımalarına ve keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor.
Atlasglobal’de ayrıcalıklar bitmiyor
Atlasglobal’le seyahat eden yolcular geniş bagaj hakkının yanısıra EkonomiPlus’ta özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.