MLP Care Grubu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Medical Park ve VM Medical Park hastaneleri halkla ilişkiler ajansı olarak Contactplus İletişim Hizmetleri’ni seçti.
Türkiye’nin dört bir yanına dünya standartlarında, kaliteli sağlık hizmeti götüren Medical Park ve VM Medical Park hastaneleri uzman hekim kadrosu, deneyimli personeli ve ileri teknolojiye sahip altyapısıyla sağlıkta fark yaratan çalışmalar yürütüyor. Medical Park ve VM Medical Park hastaneleri, tanı ve tedavi hizmetlerinde çağdaş teknoloji ve gelişmiş tedavi yöntemlerini en etkin biçimde kullanıyor.
Contactplus İletişim Hizmetleri, hayata geçireceği çalışmalarla MLP Care Grubu bünyesinde yer alan Medical Park ve VM Medical Park hastanelerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, marka iletişimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda destek verecek. Sektöründe 12 yıldır sürdürdüğü çalışmalarla öne çıkan Contactplus İletişim Hizmetleri deneyimli ekibiyle turizm, kozmetik, hazır giyim, inşaat, bilişim, e-ticaret gibi birçok farklı alandaki müşterilerine yaratıcı ve stratejik çözümler sunuyor.
Medical Park Hastaneler Grubu hakkında:
Medical Park Hastaneler Grubu; Türkiye’de sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmeyi ve bu hizmetleri geniş halk kitlelerine ulaştırmayı hedefliyor. “Herkes İçin Sağlık” mottosuyla çıktığı yolda sağlıkta uluslararası standartları Türkiye’nin pek çok bölgesine ulaştırdı. 1995’ten beri Türkiye’de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu; 25 hastanesi ve 7 milyon hastasıyla Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmet vermektedir.
Organ Nakli, Kemik İliği Nakli, Onkoloji, Beyin Cerrahisi ve Kardiyoloji gibi özellikli branşlarda da hizmet veren Medical Park Hastaneler Grubu akıllı hastane binaları ve teknolojik donanımıyla gerek yataklı gerekse ayakta tedavi servislerini geliştirmektedir. Hastaneler Grubu’nun yatırımlarının temelinde; alanında uzman hekim kadrosu, deneyimli ve eğitimli personelin yanı sıra tıp teknolojisi eşliğinde sürekli bakım hizmeti sunma misyonu bulunmaktadır.
Joint Commision International (JCI) Akreditasyon Belgesi ile uluslararası düzeydeki kalitesi kanıtlanan Medical Park Hastaneler Grubu bünyesinde bulunan birçok hastanede; tanı ve tedavi hizmetlerinde çağdaş teknoloji ve gelişmiş tedavi yöntemleri en etkin biçimde kullanılmaktadır.