Şahinler Otomotiv, Tokat Niksar şubesini 3S Plaza’ya dönüştürerek, New Holland’ın tarım ve iş makineleri alanındaki ürün ve hizmetlerini müşterilerine tek bir çatı altında sunuyor.
TOKAT – 28 Eylül 2016 – Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üretici kuruluşu TürkTraktör’ün lider markası New Holland’ın Tokat bayisi Tokat Şahinler Otomotiv, Niksar ve çevresindeki gücünü artıracak 3S Plaza’yı, gerçekleştirilen bir törenle hizmete açtı.
2001 yılından bu yana New Holland bayiliğini üstlenen Tokat Şahinler Otomotiv’in Niksar 3S Plazası’nın Şahinler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin ve Niksar Şube Müdürü Rıza Şahin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, TürkTraktör yöneticileri ve bayileri ile bölge çiftçileri katıldı.
Tarım sektörünün gelişimine katkı sağlayan, güçlü satış ve satış sonrası ağı ile çiftçilerimizin her daim yanında olan New Holland markasına tam 15 yıldır merkez ofis ve şubeleriyle birlikte hizmet veren Tokat Şahinler Otomotiv başarı grafiğini sürekli daha yukarı taşımak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Açılış töreninde Tokat Şahinler Otomotiv adına bir konuşma yapan Murat Şahin; Niksar’da yenilenen tesiste traktör ve tarım ekipmanlarıyla birlikte iş makineleri alanında bölgedeki ihtiyaçları karşılayacak ürün ve hizmetlerin de eklendiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “New Holland bayisi olarak 2001 yılında Tokat merkez bölgede başladığımız satış ve hizmet çalışmalarımızı, 2004 yılında açtığımız şubelerimizle Niksar ve Erbaa bölgelerine de taşıdık. Bugün burada Niksar şubemizi yenileyerek 3S Plaza’ya dönüştürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sadece merkezimizde değil; ilçelerimizde de çiftçilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Hizmet verdiğimiz bölgedeki tüm çiftçilere ve müşterilerimize daima daha iyisini sunmak için yatırımlarımıza da ara vermeden devam ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz plazamız da bu yatırımlarımızın yeni bir parçası. Tesisimizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”
Şahinler Otomotiv Niksar 3S Plaza, modern tesisinde uzman çalışanları ile hizmete hazır
6.550 m2’si açık olmak üzere toplam 7.350 m2 alana kurulan Şahinler Otomotiv Niksar 3S Plaza; 27 kişilik uzman ekibiyle Tokat Niksar başta olmak üzere Reşadiye, Mesudiye, Gölköy, Akkuş, Korgan, Kumru, Aybastı ve Çambaşı gibi çevre ilçelerdeki çiftçi ve müşterilere, traktör satış, ikinci el traktör, iş makinası ile yeni ve ikinci el ekipman satışı hizmetlerini sunacak.