Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil her zaman kadınların yanında olan COSMED, REVOLUTION serisiyle ince çizgilere ve kırışıklarla savaşıyor. REVOLUTION serisi düzenli kullanımla kadınlara daha genç bir görünüm vadediyor.
Hayatın bütün sıkıntılarıyla baş etmesini bilen kadınlar, COSMED’in desteğiyle yaşlanma etkilerine de savaş açıyor. COSMED REVOLUTION serisiyle tüm kadınlar kırışıklıklar ve ince çizgilerden kurtulup daha genç bir görünüme kavuşuyor. Her yaşa ve her cilt tipine uygun ürünleriyle farklı ihtiyaçlarınıza yanıt veren COSMED’in REVOLUTION serisi, cildin genç ve diri görünümünün geri kazanılmasına yardımcı olurken yeni çizgi oluşumunu da önlüyor. Cilt dokusunun yenilenmesi için gerekli vitamin ve mineral desteğini sağlıyor. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi cilde kazandırarak cilt dokusunun yenilenmesini destekliyor.
COSMED REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi, ince ve derin çizgilerin giderilmesine yardımcı oluyor. COSMED REVOLUTION Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi, ciltte ince ve derin çizgilenmelerin oluşumunu önlerken var olan çizgilenmelerin giderilmesine yardımcı oluyor. Ürün içerdiği SPF 15 güneş koruması sayesinde cildi gün içerisinde maruz kaldığı ultraviyole ışınlarının yaşlandırıcı etkilerinden de koruyor. COSMED REVOLUTION Yenileyici Göz Çevresi Bakım Kremi ise göz çevresinde oluşan “kaz ayağı” şeklindeki ince ve derin çizgilenmelerin giderilmesine ve yeni çizgilerin oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor. COSMED’in REVOLUTION serisi ve uluslararası standartlardaki güvenilir tüm ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.
Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi 50 ml: 172 TL
Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 50 ml: 142 TL
Yenileyici Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml: 86,50 TL