YUSUF ZENGİN

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şerafettin Özer, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin kadrosuna katıldı. Op. Dr. Özer, endokrin, karaciğer-pankreas-safra yolları, kolon rektum cerrahisi ve laparoskopik cerrahi alanında çalışmalar yapıyor.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şerafettin Özer, Avrupa’nın ikinci beyin hastanesi olan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ailesine katıldı. Op. Dr. Şerafettin Özer, bundan böyle çalışmalarına NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde devam edecek.
Psikiyatri, Psikoloji, Nöroloji ve Bağımlılık alanında pek çok ilke imza atan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, beyin alanına odaklı genel hastane imkânları ve ek 10 branş ile çalışmalarını sürdürüyor. Op. Dr. Şerafettin Özer’i de hekim kadrosuna ekleyen hastanede endokrin, karaciğer-pankreas-safra yolları, kolon rektum cerrahisi ve laparoskopik cerrahi alanında ameliyatlar yapılmaya başlandı.
Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Şerafettin Özer, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ailesine katılmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek hastanenin sahip olduğu en son teknolojiyle donatılan ameliyathane ve sistemler sayesinde hastalarına en iyi şekilde hizmet vereceklerini söyledi. Op. Dr. Özer, “Böylece hastalarımızda komplikasyonların en aza inmesini ve kısa sürede iyileşmelerine yardımcı olacağız. Hasta ne kadar çabuk iyileşirse ne kadar kısa sürede işinin başına dönerse biz de o kadar mutlu oluyoruz. Çağdaş, son model ve gerekli olan tüm cerrahi cihazların bir arada bulunması bizi çok heyecanlandırdı ve gururlandırdı” dedi.
1959 Malatya doğumlu olan Op. Dr. Şerafettin Özer, 1976’da öğretmen okulunu, 1982’de ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1991’de Ankara GATA’da genel cerrahi uzmanı olan Özer, aynı yıl laparoskopik cerrahi yapmaya başladı. Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde uzman ve yönetici olarak çalışan Özer, 2011 yılında TSK’dan emekli oldu. İstanbul Cerrahi Derneği ve Fıtık Derneği’nin kuruluşlarında bulunan Op.Dr. Şerafettin Özer, kuruculuğunu yaptığı Sağlık Hukuku Enstitüsü Derneği’nin halen başkanlığını yapmaktadır.