YUSUF ZENGİN

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan adaylığını resmen açıkladı. Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, "Aziz Yıldırım'ın hayatı Fenerbahçe'dir. Birliktelik için, ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla adaylığımı ilan ediyorum" dedi

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili hareketlilik başladı. Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki başkanlık yarışı da kızışmaya başladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim, sosyal medya hesapları ve televizyonlar aracılığıyla yönetime hakaret ettiği ve iftira attıkları iddiasıyla yüzlerce üye için ihraç talep etti.

Disiplin Kurulu'na sevk edildiler

CNN Türk'ten edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe Spor Kulübü, eski başkan adaylarından Hulusi Belgü’yü disiplin kuruluna sevk etti. Belgü sosyal medya hesabından ‘Değerli başkan beni ihraç etmek için disiplin kuruluna vermiş, ne diyelim bir ölür, bin diriliriz. Korkunun ecele faydası yok. Fenerbahçe sağolsun!’ ifadelerini kullanarak, disiplin kurulunun sevk kağıdını paylaştı.

Öte yandan Aziz Yıldırım'a muhalif olarak tanınan Barış Ertül ve Murat Aşık da disiplin kuruluna sevk edildi.

Sosyal medyadaki paylaşımlar ve camia içerisindeki tanıkların ifadelerine göre hareket edildi ve Ali Koç'u destekleyen yüzlerce üyenin ihracı için düğmeye basıldı.

Fenerbahçe'de yapılacak seçimde kaç üye oy kullanabilecek. Toplamda 30 bin üyesi bulunan Fenerbahçe'de divan kurulu ve eski başkan Vefa Küçük oy kullanabilecek üyelerin sayısını verdi.

Vefa Küçük, "30 bin üyemiz var. Bunlardan 25 bini aidatlarını yatırdı. Yarın aidat yatırma günü sona eriyor. Benim tahminime göre 21-22 bin üyemiz oy kullanmaya gelecek. Biz bununla da övünüyoruz. Rekor bir katılım sağlanacak." açıklamasını yaptı.