YUSUF ZENGİN

Türk Hava Yolları (THY), 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü duygu dolu çok özel bir video paylaşarak kutladı. Kaptanların öğretmeni olarak anılan Selahattin Onan’ın Öğretmenler Günü, yolcu olarak yer aldığı ve oğlunun pilot olarak görev aldığı uçuşta kutlandı.

Bir THY uçağında yapılan çekimde, THY’de görev yapmış ve öğretmen pilot olarak birçok pilot yetiştirmiş Selahattin Onan yer aldı. Onan Kaptan tebrikleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Kutlamaya tanıklık eden yolcuların da duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

KABİNDEKİ BABASINA SESLENDİ

Uçakta bulunan Selahattin Onan kaptana bir sürpriz de kendisi gibi THY’de pilot olarak görev yapan oğlu Mithat Okan Onan’dan geldi.

Selahattin kaptanın yolcu olarak yer aldığı tarifeli seferin pilotu ise uçuşta yer alan Mithat Okan Onan’dı. Kaptan Onan, kokpitten kabine bağlanarak babasının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bu sırada duygusal anlar yaşayan Selahattin Onan, gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra ellerindeki çiçeklerle THY’ye uzun yıllar emek veren Selahattin kaptanın yanına gelen pilotlar da, THY adına Öğretmenler Günü’nü kutladı. Bu sırada uçakta bulunan yolcular da alkışlayarak sürprize eşlik etti. Bazı yolcuların ise duygusal anlar yaşadığı görüldü.