YUSUF ZENGİN

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferinin iptal edilmesi sonrası otele yerleştirilen yolculara skandal bir uygulama yapıldı. 5 yıldızlı otelde ağırlanan yolcular, yemeklerini bariyerlerle çevrilen alanda yemek zorunda bırakıldı.

THY ile Ankara-Diyarbakır uçuş iptal edilen Murat adlı yolcu, daha sonra da İstanbul aktarmalı yolculuğunun iptal edilmesiyle perişan oldu. Ancak Murat adlı yolcu, THY’nin anlaşmalı oteli Radison Blu’da gördüğü hizmet nedeniyle daha büyük bir şok ve mağduriyet yaşadı. Tüketmediği yemeklerin ikram edilmesine tepki gösteren Murat adlı yolcu, yemeklerin ise bariyerle çevrilen bir yerde ikram edilmesinin de çok kötü bir davranış olduğunu dile getirdi. Murat adlı yolcu, yaşadığı mağduriyeti sikayetvar.com’a iletti.

İşte o şikayet yazısı:

THY’nın Kalitesiz Hizmeti!

2 Aralık 2018 tarihli Esenboğa-Diyarbakır uçuşumuz hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. 3 Aralık’ta Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan aktarmalı uçuşumuz tekrardan hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi ve THY tarafından Radison Blue Otel’e getirildik ancak otelde karşılaştığımız muameleden çok rahatsızlık duydum. Akşam yemeği çok geç bir saatte verildi (9 buçuktan sonra) verilen yemek mini boy porsiyon ve bize danışılmadan tek çeşitti. Ben tavuk sevmiyorum ve rahatsızlığımdan dolayı pirinç pilavı tüketemiyorum. Tüm bu olumsuzlukların yanında yiyeceğimiz alanın bariyer ile çevrelenmesi gururumu incitmiştir. Bugün aç uyuyacağım 5 yıldızlı otelde beş yıldızlı mahrumiyet yaşattınız. Sizi size şikayet ediyorum. Sizi basına vereceğim.