Divan Grubu; Divan Express Baku, Divan Erbil ve Divan Suites Batumi ile Sevgililer Günü’nde romantik bir tatil vadediyor.

Divan Express Baku, Divan Erbil ve Divan Suites Batumi otellerinde; güne özel hazırlanan menüler canlı müzik eşliğinde servis edilirken, birbirinden cazip konaklama paketleri ihtişamlı bir 14 Şubat yaşamak isteyen çiftlere geniş seçenekler sunuyor.

Divan Express Baku’da Canlı Müzik Eşliğinde Romantik Bir 14 Şubat

Divan Express Baku’da aşkın simgeleriyle bezeli romantik bir gün çiftleri bekliyor. Geceye özel ezgilerinin eşlik ettiği keyifli 14 Şubat menüsü ile Divan Express Baku, misafirleri için özenle hazırlandı. Kahvaltının da dahil olduğu konaklama paketi kişi başı 130 dolardan sunuluyor.

Divan Suites Batumi’de Sevgililer Günü Ayrıcalığı

Divan Suites Batumi, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan paketleriyle çiftlere benzersiz bir 14 Şubat yaşatacak. Bu özel paketler kapsamında, konaklama süresince misafirler ekstra restaurant harcamalarında yüzde 15, masajda ise yüzde 20 oranında indirim sahibi olurken turndown, odaya kahvaltı servisi ve müsaitlik doğrultusunda bir üst kategori odada konaklama imkanı da sunuluyor.

Divan Erbil’de Canlı Müzik Eşliğinde Sevgililer Günü

Dünya tarihinin en eski yerleşimlerinden biri olan, kültürlerin beşiği Irak’ta yer alan Divan Erbil, 14 Şubat’ı unutulmaz kılıyor. Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menü, Chopin Bar’da çiftleri romantizm dolu bir geceye davet ediyor.