200 milyonu aşkın oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, Gaming İstanbul Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda ödüllü turnuvalar, 10 bin TL ödüllü cosplay yarışması ve daha pek çok sürprizle fuar boyunca katılımcıları eğlendirecek

30.01.2019 – Epic Games tarafından geliştirilen ve ülkemizde de çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Fortnite, bu yıl 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Gaming İstanbul (GIST) Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nın katılımcılarına unutulmayacak bir fuar yaşatmaya geliyor. Ödüllü Fortnite cosplay yarışması ve turnuvalar yanında Türkiye’nin en sevilen yayıncılarıyla tanışma fırsatı da Fortnite standında oyunseverleri bekliyor.

10 Bin TL Ödüllü Cosplay Yarışması

GIST için geri sayım devam ederken heyecan da geçen her dakikayla birlikte artıyor. Fortnite’ın birbirinden renkli kahramanlarının hayat bulacağı cosplay yarışmasıysa fuarın en heyecanlı anlarının yaşandığı etkinliklerden biri olacak. Jüri değerlendirmesi sonucu seçtiği karakteri gerçek dünyaya taşımada en başarılı olan katılımcı 5000TL’lik büyük ödülün sahibi olurken yarışmanın ikincisi 3000TL, üçüncüsü ise 2000TL ödül kazanacak. Birbirinden çılgın Fortnite cosplay’lerini görmek için 2 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Fortnite standına uğramayı unutmayın.

Her Gün Yeni Bir Turnuva

Epic Games’in Fortnite hayranları için hazırladığı bir diğer eğlenceli etkinlikse fuar boyunca her gün 12.00 – 14.00 ve 14.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenecek turnuvalar olacak. Bu turnuvalarda yer almak isteyen oyuncuların gamingistanbul.com/turnuvalar+ve+yarismalar adresine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Tüm turnuvaların fuar boyunca twitch.tv/FortniteTR adresindeki resmi Fortnite Twitch sayfasından yayınlanacağını da hatırlatalım.

Türkiye’nin En Popüler Yayıncıları Burada

Epic Games’in Fortnite hayranları için hazırladığı sürprizler yalnızca yarışmalar ve turnuvalarla sınırlı değil. GIST boyunca Fortnite standını ziyaret eden oyunseverler Türkiye’nin en sevilen yayıncılarıyla tanışma ve onlarla birlikte oyun oynama şansına sahip olacaklar.

Fortnite standına gelen oyuncular, 1 Şubat Cuma saat 12.00 – 16.00 arasında Batuhan Büyükakkan (Platen) ve Batuhan Bozkan (Videoyun), saat 13.00 – 15.00 arasında ise Cantuğ Özsoy (Unlost) ile tanışma fırsatını yakalayacaklar.

2 Şubat Cumartesi günü ise saat 12.00 – 14.00 arasında Ferit Karakaya (wtcN), 13.00 – 15.00 arasında Tuna Akşen (Pintipanda) ve 14.00 – 16.00 arasında Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen) Fortnite standında Fortnite hayranlarını bekleyecek. Ayrıca yine 2 Şubat günü saat 12.00 -16.00 arasında Batuhan Büyükakkan (Platen) ve Batuhan Bozkan (Videoyun) Fortnite standında oyunseverlerle olacaklar.

Fortnite’ın GIST 2019 sürprizlerini anında öğrenmek ve en son gelişmelerden haberdar olmak için oyunun twitter.com/Fortnite_TR adresindeki Twitter ve facebook.com/FortniteTUR/ adresindeki Facebook sayfalarını takip edin.

###
Fortnite Hakkında

Fortnite açık dünyada geçen bir co-op hayatta kalma oyunudur. Günümüz dünyasında geçen oyunda aniden ortaya çıkan fırtınalar sonucu dünya nüfusunun %98'i ortadan kaybolmuş ve yerlerine zombiye benzer yaratıklar ortaya çıkmıştır. Oyuncular bu dünyada diğer oyuncularla işbirliği içerisinde kaynak toplayıp üsler yapmakta ve kendilerini yaratıklara ve fırtınaya karşı koruyarak hayatta kalmaya çalışmaktadır. Oyunun ayrı bir modu olan Fortnite Battle Royale ise, 100 oyuncunun bir haritada birbirlerine karşı mücadele ederek hayatta kalan son oyuncu olmaya çalıştıkları ücretsiz bir versiyondur.