Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi; hem minik ziyaretçilerini, hem de sokak hayvanlarını mutlu edecek bir bayram deneyimi sunuyor. 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Herkes Gülsün etkinliği; eğlenceli, öğretici, yaratıcı atölyeleri ile bütün çocukları bekliyor.

İstanbul’un en özel hissettiren alışveriş merkezi İstanbul Cevahir, 23 Nisan’a bambaşka bir renk getiriyor. Hayvanlar ile ilgili yaratıcı atölyelerde el becerilerini geliştirme fırsatı bulan çocuklar, ayrıca Akasya Asıltürkmen, Özge Özder, Gökçe Kurt, Buket Özyer ve Zeynep Bozkurt’un masal dinletilerine katılarak minik dostlarının eğlenceli hikayelerini dinleyecekler. Etkinlik sonrasında minik dostları için hazırlanan mamaları yanlarına alıp onları besleyebilecekler. Çocuklara eğlenebilecekleri ve farkındalık kazanacakları aktivitelerle farklı bir deneyim sunan Herkes Gülsün etkinliği, 14:00 - 18:00 saatleri arasında İstanbul Cevahir Çocuk Kulübü’nde gerçekleşecek.

Hayvan sevgisini ve yardımlaşma bilincini pekiştirmeye yönelik çalışmalarına devam eden İstanbul Cevahir’in “Herkes Gülsün” etkinliklerine tüm çocuklarımızı bekliyoruz!