Anadolu’nun binden fazla geleneksel yemek reçetesini titizlikle bir araya getiren Tadında Anadolu, Ramazan ayının bereketini, hazırladığı özel menüleri ve lezzetleriyle iftar sofralarına taşıyor. Servis ettikleri her bir yöre yemeğini, özgün tarifine sadık kalarak, mevsiminde sunan Tadında Anadolu, Ramazan ayı için birbirinden lezzetli menüler ve ikramlar hazırladı.

Üç farklı menü
Tadında Anadolu Capitol restoranında misafirler iftarlarını zengin serpme iftariyelik ile açıyor. Ardından gelen Ezogelin çorba ve ara sıcak olarak sunulan kuru patlıcan dolma ve etli bakla sarma yemek öncesi güzel bir başlangıç oluyor. Konuklar ana yemek olarak hünkar beğendi, karışık ızgara set veya kuzu incikten birini damak zevklerine göre seçebiliyorlar. Bu muhteşem menü fırın sütlaç veya sütlü kadayıfla tamamlanıyor. Birbirinden lezzetli bu tatlara ayran, gazoz çeşitleri, şerbetler, çay ve Türk kahvesi eşlik ediyor. Bunun yanı sıra Capitol’de Ramazan ayı boyunca şarküteri ürünleri yüzde 10 indirimle sunuluyor.

Sahrap Soysal’ın İftar Tabağı
Tadında Anadolu’nun 1.700 metrekareye yayılan en büyük şubesi olan İstanbul Havalimanı’nda misafirleri ise iftar boyunca geleneksel yemeklerin en güzel yorumları bekliyor. Yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal’ın köşesinde sunulacak olan İftar Tabağı hem göze hem damağa hitap ediyor. Ramazan boyunca tatlı menülerine bu ayın olmazsa olmazı güllaçı da ekleyen Tadında Anadolu, tüm restoranlarında hurma ikramında da bulunacak.

Tadında Anadolu, İstanbul Havalimanı, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum havalimanlarında ve Altunizade Capitol AVM’de misafirlerine Anadolu’nun zengin ve çeşitli lezzetlerini sunmaya devam ediyor.