Yusuf ZENGİN

Bildiğiniz gibi biz TURKİYEHaberci olarak sizlere 7/24 sınırsız haber hizmeti vermek için çalışıyoruz. Fakat Türk Telekom yaşadığımız ve 3 ay daha yaşayacağımızı öne sürdüğü arızayla bizleri siz okuyucularımıza ulaşma konusunda kısıtlıyor.
Arıza kaydı bile açmayan Türk Telekom, ekiplerinin çalıştığını sorununsa en erken Eylül ayında giderileceğini iletiyor. Sevgili Türk Telekom yetkilileri Eylül’e 3 ay var 3 ay? Ben faturalarımı ödemeye devam edeceğim, sorun çözüldüğünde internet ve telefonumun çalışmadığı döneme denk gelenleri başvurup iade talep edeceğim. Bak bak bak bir de demiyorlar ki merak etmeyin çalışma süresince fatura gönderilmeyecek. Siz ödeyin sonra geri veririz ediyorlar, tabi siz 1’i çalıştırın 3 yapın benim üzerimden para kazanın ben hem internetsiz, hem basın özgürlüğüm kısıtlanmış olarak 3 ay geçireyim iyi mi böyle? Üstelik bölgesel sorun deniyor, alt komşumuz “yeni üyelik” altını çiziyorum “yeni üyelik” yaptırınca noldu bölgesel arıza bizim kattan mı başladı!!

Uzay çağına ulaştığımız şu günlerde halaaaa internet arızası yaşamak üstelikte 3 ay süreceğini öğrenmek inanılmaz.

Sayın Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan, Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, Finans Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan, Dijital ve Siber Güvenlik Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ramazan Demir, Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er , Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Yakup Öztunç, İç Denetim Başkanı Yavuz Türkmen,
Toptan Satış Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Yıldırım Türk Telekom için bu kadar emek veriyorken aslında işler çok da istenilen gibi gitmiyor. Düşünün ki, sizler şu sloganlarla insanları kandırıyorsunuz!

"Toplam 46,7 Milyon aboneye hizmet ediyoruz"

Özet geçecek olursak!!

Hizmet vermiyorsunuz, aradığımızda yapılacak birşey yok çalışıyoruz kafasındasınız, arıza bilgisi vermiyorsunuz üstüne bir de arayınca 3 ay arıza var ama bölgesel deyip arıza kaydı bile oluşturmuyorsunuz, vermediğiniz hizmetin parasını alıyorsunuz, alt komşumuz gibi yeni abonelerinize bağlantı sağlanıyor deyince de onun santrali farklıdır diyorsunuz hayretler içindeyim!