YUSUF ZENGİN
Lufthansa, İstanbul Havalimanı'ndan kalkan uzun mesafeli Business Class yolcularına özel ücretsiz VIP havaalanı transfer hizmetini başlattı.

Dünyanın en büyük havacılık grubu Lufthansa, İstanbul Havalimanı’ndan uzun mesafe business uçuşu olan misafirlerine özel ücretsiz VIP havaalanı transfer hizmetini başlattı. Yolcuların daha havalimanına ulaşmadan deneyimleyebilecekleri özel bir hizmet sunma hedefiyle kurgulanan ücretsiz transfer hizmeti, yolcu ihtiyaçları ve müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak tasarlandı. Lufthansa ve kişisel ulaşım asistanı Progo işbirliği ile hayata geçen hizmet 31 Aralık 2019’a kadar devam edecek. Türkiye’den satın alınan Lufthansa Business Class uzun mesafe uçuşları için geçerli olan servisi kullanacak misafirlerin, internet üzerinden uçuşlarından en az 5 gün önce uçuş bilgilerini belirterek hizmeti talep etmeleri gerekiyor.

Misafirimize özel bir deneyim sunuyoruz
Lufthansa Ailesi olarak misafirlerinin ihtiyaçlarına özel hizmetler sunmanın ve yolculuklarını daha konforlu bir hale getirmenin, vizyonlarının önemli bir parçası olduğunu belirten Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, “Misafirlerimizin yolculuklarının her anında Lufthansa deneyiminin bir parçası olmaktan mutluluk duymalarını istedik ve vizyonumuza uygun bir partner olan Progo ile işbirliğimizin sonucunda, ücretsiz havaalanı transfer servisimizi başlattık. Yolcularımızın Lufthansa’nın misafir deneyimini yükseltme odaklı yaklaşımını ürün ve hizmetlerimizde görmeye devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Lufthansa Uzun Mesafe Business Class ile uçacak yolcular, dilerlerse gidiş-dönüş için belirttikleri adreslerinden alınarak, bu hizmeti ücretsiz deneyimleyebilecekler. Yolcularına yalnızca gökyüzünde değil, seyahat edecekleri ülkelerde de eşlik etmeyi hedefleyen Lufthansa, yolculuğun her anında misafirlerine konforlu bir seyahat sunmayı amaçlıyor. Şehir içi ve şehir dışı ulaşım ihtiyaçlarını, kolay, ekonomik ve güvenli şekilde sağlayan Progo ise, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Muğla’da konforlu ve güvenli ulaşımı herkes için ulaşılabilir kılıyor.