Türkiye’nin en önemli markalarının yarıştığı CX Awards, müşteri deneyimi ödüllerinde havayollarından bankalara kadar pek çok sektörden önemli marka, projeleri ile ödül almaya hak kazandı.
Türkiye’nin ilk ve tek müşteri deneyimi ödülü olan CX Awards’ta bu yıl 2. kez Türkiye’nin önemli markalarının müşteri deneyimi projeleri ödüllendirildi. Nice Medya tarafından düzenlenen ve dün Hilton Maslak’ta gerçekleştirilen ödül gecesinde, 3 kategoride müşteri deneyimi dalında ödüller sahiplerini buldu.

En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Ödülü kategorisi Yapı Kredi Bankası 2 ödül alırken, bu kategoride diğer ödülün sahibi yeni kimlik kartının ilk kullanım alanını yaratan projesi ile Ziraat Bankası oldu.
En İyi Müşteri Deneyimi Tasarımı Ödülü kategorisinde ise Memorial Sağlık Grubu, Akbank ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ödülleri paylaştı.
En İyi Yapay Zeka Kullanımı Ödülü kategorisinde Aksigorta, Yapı Kredi Bankası ve Odeabank ödüllerini alırken, Jüri Özel Ödülleri ise Denizbank (Müşteri Odaklılık) ve Pegasus Havayolları'nın (Çözüm Yönetimi) oldu.