MMA severlerin uzun süredir sabırsızlıkla beklediği tarih belli oldu. Dünyaca ünlü İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, Kovboy lakaplı Amerikalı dövüşçü Donald Cerrone karşısında Octagon’a geri dönüyor. Bu heyecan dolu dövüş gecesinin tamamı 19 Ocak Pazar günü 06.00’dan itibaren canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta!

Geçtiğimiz yıl Khabib Nurmagomedov karşısındaki mağlubiyeti ve sonrasında aldığı cezanın ardından Conor McGregor 1,5 yıl aradan sonra yeniden UFC’de dövüşüyor. UFC’ye tekrardan dönüp dönmeyeceği ya da kiminle döneceği uzun süredir merak edilen dünyaca ünlü dövüşçünün en sonunda karşılaşacağı rakibi belli oldu. “The Notorius” Conor McGregor’un 19 Ocak Pazar günü yapılacak UFC 246’daki rakibi Donald Cerrone olacak. Uzun süreli bir kamp programı ile bu maça hazırlanan McGregor’ın dönüşü şimdiden 2020 yılının en önemli spor olaylarından biri haline geldi. Tüm dünyada yüz milyonlarca izleyicinin takip edeceği karşılaşma Türkiye’de sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak. MMA severler sadece 17,99 TL’ye S Sport Plus aylık paketine üye olarak hem McGregor-Cerrone dövüş gecesini hem de S Sport Plus’ın zengin spor içeriğini 1 ay boyunca izleyebilecek.

Khabib’e Tekrar Meydan Okudu

Yarı orta siklette (77) gerçekleşecek karşılaşma öncesi McGregor, geçen yıl hafif sıklet unvan maçında mağlubiyet aldığı Dağıstanlı sporcu Khabib Nurmagomedov’a sosyal medya hesabında bir video koyarak meydan okudu. Meydan okumaya Khabib sessiz kalmayı tercih ederken, McGregor’un ilk maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

İrlandalı McGregor’un MMA kariyerinde 24 galibiyet 4 mağlubiyeti, rakibi Donald Cerrone ise 36 galibiyeti bulunuyor. McGregor’ın Cerrone karşısında alacağı olası bir galibiyetin ardından, dövüş severler bu kez Nisan ayındaki Khabib Nurmagomedov – Tony Ferguson karşılaşmasını beklemeye başlayacak. Bu maçtan da Khabib’in galip ayrılması halinde, Khabib ve McGregor’ın yeniden karşı karşıya geleceği yorumları şimdiden yapılıyor.

Karma dövüş sanatlarının en popüler sporcuları arasında yer alan McGregor, 2012'de Cage Warriors organizasyonunda tüy sıklet ve hafif sıklet kategorilerinde şampiyon oldu. Aynı başarıyı UFC (Ultimate Fighting Championship) organizasyonunda da tekrarlayarak iki sıklette kemere ulaşan İrlandalı sporcu, 2017'de kariyerini boksa yönlendirdi. İlk boks deneyiminde, kariyerinde çıktığı tüm maçları kazanan ABD'li Floyd Mayweather'e kaybeden McGregor, son olarak geçen yıl düzenlenen hafif sıklet unvan maçında Khabib Nurmagomedov'a mağlup olmuştu.