Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla çiftlerin hediye telaşına Sinoz Kozmetik romantik hediye setleri sunuyor. Sevdiğini şımartmak isteyenler, Sinoz Kozmetik’in Gül, Aloe Vera ve Gold Aura serileriyle aşkını ikiye katlıyor.

Sevgililer Günü ile birlikte sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelerle şımartma zamanı yaklaşıyor. Sinoz Kozmetik, bu anlamlı günde hediye olarak sevdiklerinizi mutlu edecek koleksiyonlarıyla aşkınızı ikiye katlıyor. Sinoz Kozmetik, sevginizi büyüleyici Gül, Aloe Vera ve Gold Aura hediye setleri ile taçlandırıyor.

İlhamı Romantik Gül Bahçelerinden

Sinoz Gül Vücut Bakım Koleksiyonu romantik gül bahçelerinden ilhamını alan koleksiyonuyla hediye telaşınıza son veriyor. Duş keyfini gül kokularıyla taçlandıracağınız Gül Aromalı Duş Jeli ile temizlenen beden, Sinoz Gül Kokulu Vücut Peeling ile arındırılıyor. Sinoz Gül kokulu Vücut Losyonu ve Sinoz El Kremi ile nem keyfi yaşayan teniniz, Sinoz Gül Kokulu Vücut Sprey ile mis kokuya kavuşuyor.

Gül Koleksiyon Fiyatı: 245 TL

Mistik Diyarlardan Gelen Aşk Dolu Aromalar: Gold Aura

Aromatik kokulardan oluşan Gold Aura Koleksiyonu ile aşkınız mistik bir yolculuğa çıkıyor. Gold Aura Duş Jeli, Gold Aura Vücut Peelingi, Gold Aura Vücut Losyonu, Gold Aura El Kremi ve Gold Aura Vücut Spreyinden oluşan seri aşkınızı artırıyor.

Gold Aura Koleksiyon Fiyatı: 245 TL

Aşkın Masum ve Yenileyici Notaları ile Aloe Vera Serisi

Aloe veranın ferahlatıcı etkisini Sevgililer Günü’ne taşıyacak seri, Sinoz Aloe Vera Kokulu Duş Jeli, Sinoz Aloe Vera Vücut Peelingi, Sinoz Vücut Losyonu ve Sinoz Aloe Vera Kokulu El Kremi’nden oluşuyor. Floral kokularla spa keyfini artıran seri, tazelik hissi sağlıyor.

Aloe Vera Koleksiyon Fiyatı: 176 TL