YUSUF ZENGİN
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizin güveninize layık olmak için vatan sevdasıyla, millet sevdasıyla, yani Türkiye aşkıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin emanetini, cumhuriyetimizi, demokrasimizi çok daha yükseklere taşımak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Delice Belediyesi önünde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasına tüm vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Delice 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde yüzde 85,5 ile ‘AK Parti’ dedi. AK Parti’nin gönül belediyeciliğine rekor düzeyde destek verdi. 31 Mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice'ye teşekkür ediyorum” dedi.

“CUMHURİYETİMİZİ, DEMOKRASİMİZİ ÇOK DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Vatandaşların kendilerine itimat ettiğini, güvendiğini ve inandıklarını, duaları, destekleri ve samimiyetiyle yanlarında durduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Türkiye'nin son yıllardaki en kritik mahalli seçimlerinde Delice olarak tarihî bir rekora imza attınız. Biz de sizin güveninize layık olmak için vatan sevdasıyla millet sevdasıyla yani Türkiye aşkıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin emanetini, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi çok daha yükseklere taşımak için gayret gösteriyoruz. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan enerjiye kadar her alanda hizmetlerimizle eserlerimizle yatırımlarımızla demokratik reformlarımızla büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz.”

Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat edenlerin ailelerine başsağlığı yaralılara da Allah'tan şifa diledi.

“SON 17 YILDA TÜRKİYE'DE TARİHÎ NİTELİKTE REFORMLAR KAZANDIRDIK”

Günü kurtarmanın, küçük hesapların değil, ecdat gibi asırlık planların peşinde, evlatlarına daha müreffeh, güçlü, itibarlı, sözü dinlenen bir ülke bırakmanın derdinden olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu anlayışa Türkiye'ye son 17 yılda tarihî reformlar kazandırdıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 vilayet ile 922 ilçenin tamamına hizmet götürdüklerini belirterek şöyle konuştu: “İstanbul'a, Ankara'ya, Antalya'ya hizmet ederken Kırıkkale'yi, Çorum'u, Kırşehir'i ihmal etmedik. Nereden nereye geldiğimizi en iyi siz biliyorsunuz.”

Kırıkkale'nin her ilçesinden kendileri için dua etmelerini rica eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Bizim arkamızda sizler olursanız Allah'ın izniyle çözemeyeceğimiz sorun, aşamayacağımız engel kalmaz. Hep söylediğim gibi; en büyük gücümüz, birliğimizdir, beraberliğimizdir, kardeşlerimizdir, dayanışmamızdır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Delice Belediyesini ziyaret etti. Belediyeye gelişinde Başkan Turgut Özdem tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.